15 Temmuz şehidi Mehmet Karaaslan kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Mehmet Karaaslan kimdir, Nasıl Şehit Oldu? HÜDAPAR İstanbul İl Teşkilatı üyesi 40 yaşındaki Mehmet Karaaslan, darbecilerin Boğaziçi Köprüsü’nde açtığı ateş sonucu şehit düştü

15 Temmuz şehidi Mehmet Karaaslan kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Mehmet Karaaslan kimdir, Nasıl Şehit Oldu? HÜDAPAR İstanbul İl Teşkilatı üyesi 40 yaşındaki Mehmet Karaaslan, darbecilerin Boğaziçi Köprüsü’nde açtığı ateş sonucu şehit düştü. Özel bir şirkette müdür olarak çalışan ve hayırseverliğiyle bilinen Karaaslan, darbeye teşebbüs eden askeri birliklerin Boğaziçi Köprüsü'nü trafiğe kapatmalarına tepki göstermek için köprüye gitti.

Köprüye doğru ilerlerken yoldaki arkadaşlarını da otomobiline alan Karaaslan, bir süre gittikten sonra yola yürüyerek devam etti. Karaaslan, arkadaşlarına “Bugün değil de ne zaman vatan için öleceğiz” dedikten sonra darbeci askerlerin bulunduğu yöne yürüdü.

Darbeci askerlerin açtığı ateşin ardından omuzunu tutan ve arkadaşına “Vuruldum galiba” diyen Karaaslan, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Karaaslan evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak: AA

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡