15 Temmuz şehidi Volkan Pilavcı kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Volkan Pilavcı kimdir, Nasıl Şehit Oldu? Evli ve iki çocuk babası olan Volkan Pilavcı özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Kardeşinin de gazi olduğu 15 Temmuz darbe girişiminde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbec

15 Temmuz şehidi Volkan Pilavcı kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Volkan Pilavcı kimdir, Nasıl Şehit Oldu? Evli ve iki çocuk babası olan Volkan Pilavcı özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Kardeşinin de gazi olduğu 15 Temmuz darbe girişiminde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbeci askerlerin kurşunuyla şehit oldu.

Baba Hikmet Pilavcı, oğlunun şehit olmasından dolayı gurur duyduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Balkonda ablasının evinde çay içerken helikopterlerin, uçakların uçtuğunu görüyorlar. Kardeşini, eniştesini ve iki yeğenini de yanına alıyor, üzerlerine bayrak asıp arabayı binip çıkmışlar. Arabadan bütün mahalleye, "Uyuma Ankara, uyursan bir daha uyanamazsın" diye slogan atarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gidiyorlar.

Millet Camisi’ne yaklaştıkları sırada havadan ateş açıyorlar. ‘Türk askeri bizi vurmaz’ demişler askerlerin üzerine yürümüşler. Bu sırada kurşunlanmışlar. Bir oğlum şehit, bir oğlum da gazi oldu."

Kaynak: AA

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡