Abdurrahman Dilipak: "Fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı"

Abdurrahman Dilipak, yeni yazısında, "Fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı" ifadelerine yer verdi.

Abdurrahman Dilipak: "Fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı"

Yeni Akit yazarlarından Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ve köşe yazılarıyla ilettiği bilgilerle kimi zaman deprem etkisi yaratıyor, kimi zaman destek üstüne destek alıyor. Son günlerde yaptığı LGBT açıklamalarıyla gündem olan Dilipak, bu defa "Fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı" ifadelerine yer vermesiyle dikkat çekti.

Abdurrahman Dilipak: Fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı

"FAHİŞELER HER YERDE"

Dilipak yeni yazısında, "Zina dedim de fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı. Nataşa hikayeleri artık eskidi.

Evet evet, Türkiye’de viski tüketimi 20 milyon litreye, perakende cirosu da 10 milyar liraya ulaşarak, 80 ülke arasında ilk 10’a girmiş.. Haziran 2020’de Türkiye’de yıllık viski tüketimi 10 milyon litre, perakende cirosu da 3 milyar lira dolayındaydı. Son iki yılda 3 kat artış.

Düşünsenize Türkiye’de rakı ve biranın tüketim hızı azalırken viskinin artmış. Rakı tüketim artış hızı % 16, viskide % 39. Viski tüketiminde “Müslüman Türkiye” ilk 10’da.

Cumhuriyet Meyhanesi'nin cirosu da düşmüştür!

Sahi domuz tüketimindeki durum ne aceba!! Zinada da patlama var da, en trajik sonuç “riba” da olsa gerek. " ifadelerine yer verdi.

Abdurrahman Dilipak: Fahişeler her yerde ve fuhşiyat pazarında işler patladı

11
3
1
3
3
3
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum