Ağ Kayığı ne demek, TDK'ya göre Ağ Kayığı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Ağ Kayığı nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Ağ Kayığı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ağ Kayığı kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Ağ Kayığı ne demek, TDK'ya göre Ağ Kayığı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Ağ Kayığı ne demek? Ağ Kayığı TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ağ kayığı kelimesi. Peki ağ kayığı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ağ kayığı nedir, ağ kayığı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AĞ KAYIĞI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ağ kayığı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ağ kayığı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Balık ağlarını taşıyan kayık

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡