Almanya'da vahşet! Bir evde 5 çocuk cesedi bulundu

Alman basınının, Wuppertal Polis Teşkilatı'na dayandırdıkları bilgiye göre Solingen bölgesinde bir evde beş çocuk cesedi bulundu. Bölgeden aktarılan bilgilere göre çocukların yaşlarının 1,2,3,6 ve 8 oldukları ve annelerinin cinnet geçirerek cinayeti işleyebileceği iddia edildi.

Almanya'da vahşet! Bir evde 5 çocuk cesedi bulundu

Alman basınının, Wuppertal Polis Teşkilatı'na dayandırdıkları bilgiye göre Solingen bölgesinde bir evde beş çocuk cesedi bulundu. Bölgeden aktarılan bilgilere göre çocukların yaşlarının 1,2,3,6 ve 8 oldukları ve annelerinin cinnet geçirerek cinayeti işleyebileceği iddia ediliyor. Çocukların Arap uyruklu oldukları da iddialara arasında. Fakat Alman polisi tarafından ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ÖLEN ÇOCUKLARIN YAŞLARI BELLİ OLDU

Almanya'da bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi. Sabah Gazetesi Muhabiri İbrahim Taş'ın aktardığı bilgilerde, iddialara göre ölen çocukların Arap uyruklu oldukları ve annenin cinnet geçirdiği ifade edilmiş. Fakat bu konuda henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Hürriyet'in bir haberine göre de, çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbarını verdi. Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. Kısa bir süre sonra çocukların annesi Düsseldorf'ta S 1 numaralı metro treninin önüne atladı ve ağır yaralı kurtuldu.

Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi. Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡