Arap Tavşanı Nedir, Kısaca Ne Demek? TDK'ye göre Arap Tavşanı Kelimesinin Anlamı Nedir, Nasıl Kullanılır?

Arap Tavşanı kelimesini günlük hayatta duyan kişiler, internet arama motorlarında Arap Tavşanı nedir, kısaca ne demek?" sorusuna yanıt aramasının yanı sıra "TDK'ye göre Arap Tavşanı kelimesinin anlamı nedir, nasıl kullanılır?” şeklinde de aramalarda bulunuyor. Aradığı cevapları bulmak isteyenler için detaylar haberimizde...

Arap Tavşanı Nedir, Kısaca Ne Demek? TDK'ye göre Arap Tavşanı Kelimesinin Anlamı Nedir, Nasıl Kullanılır?

Dünyanın en zengin dilleri arasında yer alan Türkçe'de 600 binden fazla kelime bulunmaktadır. Her biri birbirinden farklı anlamlar içeren bu kelimelerden biri Arap tavşanı kelimesidir. Bu kelimenin ne demek olduğu ve nerelerde kullanıldığı da vatandaşlar tarafından internet arama motorlarında araştırılmaktadır.

Bizler de merak ettiğiniz Arap tavşanı nedir, Arap tavşanı kısaca ne demek olduğunu Türk Dil Kurumu TDK'de yer alan  bilgiler doğrultusunda yanıt verdik. Bu içerikte ayrıca Arap tavşanı nasıl kullanılır?sorunuza da cevap verecektir.

Tdk Anlamı nedir?

ARAP TAVŞANI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Arap tavşanı kelimesi, dilimizde kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre Arap tavşanı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kemirgenlerden, Kuzey Afrika ve Arabistan'da yaşayan, tahıllarla beslenen, boyu 20, kuyruğu ise 22 santimetre kadar olan bir tür memeli (Jaculus jaculus)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN