ATO Başkan Vekili Mustafa Deryal'e Yumruklu Saldırı

Ankara Ticaret Odası'na (ATO) gelen bir grubun Başkanvekili Mustafa Deryal'e saldırdığı belirtiliyor. Deryal'in aldığı yumrukla yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

ATO Başkan Vekili Mustafa Deryal'e Yumruklu Saldırı

Ankara Ticaret Odası (ATO) gelen bir grubun Başkanvekili Mustafa Deryal'e saldırdığı belirtiliyor. Deryal'in aldığı yumrukla yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

BURNU KIRILDI

Aldığı yumrukla buru kırılan Deryal TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da hastaneye gelerek Deryal’in durumu hakkında bilgi aldı.

Bilindiği gibi Ankara Ticaret Odası (ATO) komite ve meclis üyelikleri seçimi 14 Nisan, yönetim kurulu başkan ve üyelerinin belirleneceği seçimler ise ​20 Nisan'da gerçekleştirilecek.

OSMAN GÖKÇEK ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

ATO'da istifaların ardından başkanlık için Osman Gökçek adaylığını açıklarken, karşısına da ATO Meclis üyesi Mustafa Deryal’in rakip olarak çıkacağı belirtiliyordu. Bilindiği gibi İstanbul Sanayi Odası’nda Erdal Bahçıvan geçtiğimiz cumartesi günü yeniden başkan seçilmişti. İstanbul Ticaret Odası’nda ise 81 komite, meclis üyelerini belirlemek için bugün sandık başındaydı. İTO Platformu adayı Şekip Avdagiç favori isim olarak görünüyordu.

BİR POLİS MEMURU BAYILDI

Deryal ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca olayda bir polis memuru da fenalaştı. Fenalaşan polis memuru, ambulansta yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Ayrıca olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi intikal etti.

ATO Başkan Vekili Mustafa Deryal'e meclis üyelerini belirlemek için yapılan seçim sırasında yapılan yumruklu saldırının detayları henüz netlik kazanmadı. Yaşanan saldırının seçimle alakalı olup olmadığı henüz kesinleşmedi.

AYRINTILAR GELİYOR

ATO Başkan Vekili Mustafa Deryal'e Yumruklu Saldırı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡