Bienal ne demek, TDK'ya göre Bienal kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Bienal nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Bienal ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Bienal kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Bienal ne demek, TDK'ya göre Bienal kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Bienal ne demek? Bienal TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi bienal kelimesi. Peki bienal ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre bienal nedir, bienal kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

BİENAL NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Bienal kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Bienal kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre bienal kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yılaşırı

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡