Borazan Kuşu ne demek, TDK'ya göre Borazan Kuşu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Borazan Kuşu nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Borazan Kuşu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Borazan Kuşu kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Borazan Kuşu ne demek, TDK'ya göre Borazan Kuşu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik hayatımızda Türkçe'de olan bazı kelimeleri ilk kez duyarız ve anlamını çok merak ederiz. Borazan Kuşu ne demek? Borazan Kuşu TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları sizin için araştırdık..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi borazan kuşu kelimesi. Peki borazan kuşu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre borazan kuşu nedir, borazan kuşu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Borazan kuşu kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Borazan kuşu kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

BORAZAN KUŞU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Borazan kuşu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre borazan kuşu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Güney Amerika'da yaşayan, mavi ve yeşil metalik yansımalı bir kuş, agami

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡