Burak Sergen ve Işıl Sergen tek celsede boşandı

Çukur dizisinin Baykal'ı Burak sergen 19 yıllık eşi Işıl Sergen ile tek celsede boşandı. Cansın isimli çocukları da olan çift sessiz sedasız anlaşmalı boşandılar. Peki Burak Sergen'in eşi Işıl Sergen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Işıl Sergen ve Bura

Burak Sergen ve Işıl Sergen tek celsede boşandı

En son Çukur dizisinde "Baykal" karakterine can veren Burak Sergen 19 yıllık eşi Işıl Sergen ile tek celsede boşantı. Cansın isimli bir çocukları da olan çift anlaşmalı bir şekilde sessiz sedasız boşandılar. Peki Burak Sergen'in eşi Işıl Sergen kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Burak Sergen ile Işıl Sergen neden boşandılar? 19 yıllık evlilikleri neden bitti? Merak ettiğiniz her şeyi haberimizden öğrenebilirsiniz...

BURAK SERGEN VE IŞIL SERGEN NEDEN BOŞANDI?

Usta tiyatrocu Burak Sergen'in 1999 yılında evlendiği meslektaşı Işıl Sergen’den boşandığı öğrenildi. Cansın isimli bir çocukları olan çiftin anlaşmalı olarak sessiz sedasız yollarını ayırdığı belirtildi. Daha önce de haklarında ayrılık iddiası gündeme gelen çift, evliliklerini kurtarmayı başarmıştı.

 Işıl Sergen kimdir | Burak Sergen ve Işıl Sergen neden boşandı

Ancak Burak Sergen ve eşinin son dönemde aralarında yaşanan gerginlikler büyüyünce birbirlerini daha fazla yıpratmamak ve çocukları için de dost kalabilmek için boşanma kararı aldıkları ifade edildi. Geçen haftalarda “Çukur” dizisinden ayrılan Burak Sergen, şu günlerde Zuhal Olcay ile “Aşk Halleri” isimli tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkıyor.

IŞIL SERGEN KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR

Adı Soyadı: Işıl Sergen
Yaşı: 36 (17 Ocak 1980)
Burcu: Oğlak
Mesleği: Oyuncu
Eğitim: Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü
İlişki Durumu: Boşanmış

 Işıl Sergen kimdir | Burak Sergen ve Işıl Sergen neden boşandı

Oyuncu Burak Sergen'in eşi Işıl Sergen 17 Ocak 1980 doğumludur. Kendisi de eşi gibi oyuncu olan Işıl Sergen Türk Televizyonlarında birçok dizide rol almıştır. Akademi İstanbul Tiyatro bölümü mezunudur.

Işıl Sergen ve Burak Sergen çifti 1999 yılında evlenmiş ve evliliklerinden 10 yıl sonra, 2009 yılında oğulları Cansın dünyaya gelmiştir.

Işıl Sergen'in ekranlarda dikkat çektiği projeler 2002 yılında büyük çıkış yakalayan Zerda adlı dizi ve 2004 yılında yayınlanan Bütün Çocuklarım adlı dizi olmuştur. Işıl Sergen Bütün Çocuklarım dizisinde Ela karakterini canlandırmıştır.

BURAK SERGEN KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR

Burak Sergen, 9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatrolarındaki görevine devam etmektedir. Devlet tiyatrolarındeki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçılık görevii sürdürmektedir. Sergen, Devlet Tiyatrolarında ki görevinin yanı sıra, özel tiyatrolarda da, yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

 Işıl Sergen kimdir | Burak Sergen ve Işıl Sergen neden boşandı

Rol aldığı bazı dizi filmler:

Kara Sevda - 2015 -
Sen Benimsin - 2015 -
Kızılelma - 2014 - Süleyman Hekimoğlu
Aşk ve Ceza - 2010 - Beşir Ağa
Zoraki Başkan - 2009 - Reis
Derdest - 2008 - Bülent Yıldırım
Dicle - 2007 - Seyit
Erkek Tarafı - 2005 - Kamil
Köpek - 2005 - Müdür Abbas
Tam Pansiyon - 2004 - Osman
Zerda - 2002 - Mahmut Ağa
Bulut Bey - 2002 - Kudret
Cesur Kuşku - 2001 - Hal Müdürü
Aşk Ve Gurur - 2001 - Kenan Timur

Çukur - 2018 - Baykal

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡