EKPSS Kura Geç Başvuru Tarihi Ne zaman | Başvuru Nasıl Yapılır

EKPSS/Kuraya katılmak için geç başvuru yapacak adayların başvuru işlemleri için 29 Mayıs'da başlayan geç başvuru tairhlerini kaçırmamaları gerekiyor. 30 Mayıs saat 23.59'da son bulacak olan geç başvuru için adayların dikkatli olması gerekiyor. EKPSS'ye b

EKPSS Kura Geç Başvuru Tarihi Ne zaman | Başvuru Nasıl Yapılır

EKPSS/Kuraya katılmak için geç  başvuru yapacak adayların başvuru işlemleri için 29 Mayıs'da başlayan geç başvuru tairhlerini kaçırmamaları gerekiyor. 30 Mayıs saat 23.59'da son bulacak olan geç başvuru için adayların dikkatli olması gerekiyor. Başvurular bireysel olarak internet veya başvuru merkezleri aracılığıyla alınacaktır. EKPSS Kura engel bilgisi bulunmayan ve başvurusunu bir başvuru merkezi aracılığıyla yapacak olan adayların, başvuru yapmak için ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, bulunduğu adres ilindeki (varsa adres ilçesinde) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden başvuru yapacağı engel grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini edinmek zorundadır.

EKPSS/Kuraya, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48'inci maddesi 7'inci fıkrası hariç diğer koşulları taşıyan adaylar başvurabilecektir. EKPSS/kuraya; 07/02/2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun en az %40 ve üzerinde engelli olanlar başvurabileceklerdir. "Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesi "ne sahip olanlar, 2018- Kura'ya başvurabileceklerdir. 2018-EKPSS'ye başvurusunu tamamlayan adaylar (sınava girmeseler de), 2018-Kura'ya başvuramayacaklardır.

2018-EKPSS/Kura 'ya başvuracak adayların Ek'te yer alan 2018 EKPSS ve Kura Başvuru Kılavuzu'nu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡