Enstrümancı (Müzik) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Enstrümancı (Müzik) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Enstrümancı (Müzik) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Enstrümancı (Müzik) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Enstrümancı (Müzik) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Enstrümancı (Müzik) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Enstrümancı (Müzik) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Enstrümancı (Müzik) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Enstrümancı (Müzik) Maaşı Ne Kadar? 2023 Enstrümancı (Müzik) Maaşları

Enstrümancı (Müzik) maaşı ortalama aylık 19207,5 _TL’dir. En düşük Enstrümancı (Müzik) maaşı 16672,5 _TL, En yüksek ise 21742,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Enstrümancı (Müzik) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Enstrümancı (Müzik) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2652.04

Meslek Adı :

Enstrümancı (Müzik)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Hukuk, Sosyal Ve Kültür İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Yaratıcı Sanatçılar Ve Sahne Sanatçıları

Meslek Birim Grubu :

Müzisyenler, Şarkıcılar Ve Besteciler

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim Meslek Detay Bilgileri

Meslek Tanımı :

Solist, eşlik eden kişi veya enstrümantel bir grubun elemanı olarak, bir veya birkaç müzik enstrümanı çalan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Enstrümancı (Müzik) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Notaları incelemek ve prova etmek,

b) Enstrümanları ses perdelerine göre akort etmek,

c) Notaya bakarak veya ezberinden, çalınan enstrümanın türüne göre, tuşlara basmak, yay çekmek, nefesli sazların mandallarına hareket vermek, yaylı sazların tellerine dokunmak veya vurgulu enstrümanlara darbeler indirmek,

d) Müziğin temposunu, ses şiddeti ve girişler için şefinin vereceği işaretleri sürekli izlemek,

e) Müzik besteleyebilir veya düzenleyebilir.,

f) Belli bir enstrüman üzerinde uzmanlaşabilir, kullandığı enstrümana göre ayırt edilebilir. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Enstrümancı (Müzik) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
51
2
2
1
1
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN