Esra Erol | Esra Erol'da Son Bölümde Neler Oldu

Esra Erol'da son bölümde bu gün neler oldu. Son bölümde neler yaşandı. Berkay ve Gökhan'ın babası kim. Dna testleri belli oldu mu. Pamuk neden Kıskançlık krizine girdi.

Esra Erol | Esra Erol'da Son Bölümde Neler Oldu

Esra Erol'da son bölümde bu gün neler oldu. Son bölümde neler yaşandı. Berkay ve Gökhan'ın babası kim. Dna testleri belli oldu mu. Pamuk neden Kıskançlık krizine girdi. Seda Murat'ın eşyalarını getirdi mi. Burcunun ikiz kardeşi neden apar topar kanala geldi. Tüm merak ettiklerinizin cevabı bolgegundem.com'da. 

Hafta içi her gün gündüz kuşağının vazgeçilmez programı Esra Erol'da bugün son bölümde neler yaşandı. Esra Erol'da bugünkü son bölümde yaşananları buradan ulaşabilirsiniz. Esra Erolda bugün neler oldu neler. Son bölümü tekrar izlemek isteyenler, Bugünkü Esra Erol'dayı kaçıranlar son bölümü buradan izleyebilirler. Esra Erol'da son bölüm için hergün program bittikten sonra son bölümü sitemiz bolgegundem.com'dan izleyebilir, an ve an neler yaşandı takip edebilirsiniz. Hafta içi her gün seyirciyi atv ekranına kilitleyen Esra Erol ve ekibi, kavuşmak isteyenleri buluşturmaya ve gün yüzüne çıkardığı olaylarla çok konuşulmaya devam ediyor.

Esra Erol | Bugün Esra Erol'da Neler Yaşandı

ESRA EROL SON BÖLÜM TEK PARÇA

.

.

.

.

Esra Erol Kısmetse Olur damat adayı Murat Özbakan ile ilgili bomba ifşalarda bulundu. Seda Avcı olan Karoline Esra Erol'un programında bebeğinin babasının Murat Özbakan olduğunu açıklamıştı. Esra Erol'un program ekibi de Murat Özbakan'ı aradı. Programa çıkmak için para isteyen Murat Özbakan, Kısmetse olur için de "Orada yalandan dolandan (Kısmetse Olur) yapıyorduk bu gerçek olduğu için daha çok talebim oluyor(para) demiş." Esra Erol canlı yayında Murat Özbakan'ın neler söylediği tek tek anlatıp eski damat adayının foyasını ortaya döktü. Peki bebeğin babası o mu? İşte bu konuda bomba bir itiraf da geldi.
Esra Erol'un programına çıkan Seda Avcı önce ünlü sunucunun kuaförünü bebeğinin babası olarak göstermişti. Kendini Karoline olarak tanıdan Seda Avcı'nın mazisi benzer yalanlarla doluydu. Akrabalarına da kendisini avukat olarak gösteren Seda Avcı, dünyaya getirdiği kızının babası için de aynı yalanları sıraladı. İşin aslı ise sonradan ortaya döküldü.
Bebeğin babası Murat Özbakan : Seda Avcı DNA testi ile köşeye sıkışınca Esra Erol'un programında asıl bombayı patlattı. Bebeğinin babası kuaför değil Kısmetse Olur damat adayı Murat Özbakan'dı. Bu itiraftan sonra Murat Özbakan programa davet edildi. Sonrasında yaşananlar ise daha da vahim. Esra Erol yayına gelmeyen Murat Özbakan'ın ekibiyle yaptığı konuşmayı ifşa etti.

ESRA EROL'DA YENİ FORMAT BEĞENİLDİ Mİ

Programın son bölümünün ardından yaklaşık 20 gün gibi bir süre geçti. Herkes Caner ve Berke boşandı mı sorusunun cevabını merak ediyor. İmkanı olanlar ikiliyi sosyal medya hesaplarından takip ediyor. Caner geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada tüm uğraşlarına rağmen hala barışmadıklarını söyledi. Hatta yaptığı bir paylaşım sevenlerini korkuttu. Yazdığı şarkı sözünün altına belki yarın ölürüm ibaresini ekleyen yakışıklı damat adayı sevenlerinin panik olmasına sebep oldu.Caner bu olayın ardından geçtiğimiz gün yine bir açıklamada bulunarak bazıları intihar edeceğimi düşünmüş böyle bir saçmalık olamaz dedi. Yaşamanın çok güzel olduğunu her seferinde söyleyen Caner Berke ile hala barışmadıklarını anlattı.Evli çift geçtiğimiz gün sosyal medyadan paylaştığı canlı yayında artık barıştıklarını ilan ettiler. Berke özellikle kendilerini sevenlerinden çok fazla yorum yapmamalarını istedi. Caner'de inşallah bundan sonra hiç ayrılmayacaklarını hayranlarına müjdeledi.Geçen sezon atv'de evlilik programı yapan ünlü sunucu Esra Erol, önceki gün yeni sezona yeni bir formatla merhaba dedi. yeni formata tam not Birbirinden farklı konu ve konuklarla izleyiciyle buluşan Erol; herkesin yüreğine dokundu. Programda çocukluğunda yaşadığı bayramları anlatan Erol; sokağa çıkıp görev başındaki polislerimizi ve yalnız yaşayan yaşlıları da ziyaret etti. Erol, kaleme aldığı mektubunda acılı coğrafyalarda yaşayan mazlumları da unutmadı; Arakan'da yaşanan insanlık dramını hatırlatarak, "Onlar da bayram yapabilseler" dedi. Ünlü sunucunun bayrama özel olarak hazırladığı video, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Seyirci, Erol'un yeni formatını çok beğendi.

ESRA EROL KİMDİR?

Evlendikten sonra kendi soyadının yanına eşinin soyadınıda ekleyen Esra EROL (ÖZBİR) 12 Mayıs 1982 İstanbul doğumludur. Babası göçmen annesi Sinoplu olan Esra EROL, Polis olan babanın beş kız çocuğundan biridir. Ailenin ortanca çocuğu olan Esra’nın Filiz, Eda, Pervin ve Bihter adından dört kız kardeşi de vardır. Esra  EROL, Kız Lisesi mezunu olup dışarıdan Açık Öğretim Fakültesini bitirmiştir.  2010 yılında evlenen sunucunun eşinşin adı Ali ÖZBİR’dir. Evliliklerinden 2011 yılında İdris Ali,  Ömer Erol dünyaya gelmiştir. En İyi Kadın Sunucu dalında Altın Kelebek ödülünümn sahibidir.

Esra EROL’un Kariyer Basamakları:

2003  – Suncu - Siemens Mobile Kuşak  
2005  – 2007 Program - Turkuaz
2007  – Flash TV  - Esra Erol'la Dest-i İzdivaç
2008  – Star TV - Esra Erol'la İzdivaç
2009  – 2013 – ATV - Esra Erol'da Evlen Benimle
2013  – 2015 - FOX  Esra Erol'la
2015  – ATV Esra Erol'da
2016  – REKLAM - Oba Makarna
2004 - Kanal 7 Kalp Gözü TV (Dizisi)
2004 - Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - 2004
2005 - Başkan (TV Filmi)
2005 - Tuzak (Banu) (TV Dizisi)
2009 - Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film)
2010 - Kamerayla İzdivaç (Film)
2012 - ATV Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm)
2013 – KANAL 7 Yalan Dünya (TV Dizisi) Kanal 7
 
Ödülleri
2011 En İyi Kadın Sunucu  - 38. Altın Kelebek Ödülleri
2012 En İyi Kadın Sunucu  - 39. Altın Kelebek Ödülleri
2013 Yılın En İyi Program Sunucusu - Karadeniz Vakfı (KarVak) Ödülleri
MGD En İyi Kadın Program Sunucusu  - 19.Altın Objektif Ödülleri
2014 En Quality Tv Program Sunucusu  - 5.Quality Of Magazine Dergisi Ödülleri
2015 En İyi Kadın Sunucu  - 41.Magnum Altın Kelebek Ödülleri
2016 Yılın Sosyal Sorumluluk Sahibi  - 2.Elele Avon Kadın Ödülleri

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡