Eylem Kızıl kimdir? Kaç yaşında? Nerede yaşıyor?

2000'li yılların unutulmaz isimlerinden olan şarkıcı Eylem İngiltere Başbakan'ı Boris Johnson'ı evinde ağırlayarak Türk kahvesi ikram etti. bunun üzerine merak konusu olan Eylem'in biyografisi merak edildi.

Eylem Kızıl kimdir? Kaç yaşında? Nerede yaşıyor?

Eylem Kızıl kimdir? Kaç yaşında? Nerede yaşıyor? İngiltere Başbakan'ı Boris Johnson'a kahve ikram etmesiyle gündeme gelen şarkıcı Eylem, internette merak edilmeye başlandı. İşte tüm detaylar 

EYLEM KIZIL KİMDİR?

Eylem Kızıl ya da kısaca bilinen ismiyle Eylem 5 Eylül 1984'te İngiltere'de doğdu. Kıbrıs Türkü olan Eylem, şarkıcı şarkı sözü yazarıdır.

Eylem, R&B tarzında şarkıları, Mezzo Soprano ses ve 3 oktav vokal yeteneğine sahip. Vocal Tech School eğitim gördü. 2 yıl sanat kursunda sahne aldı. STEAMY KNIGHTS isimli kız grubunda yer aldı. 2002 Eurovision şarkı yarışmasında son 8'e kalan şarkı First Night ile büyük ilgi topladı. Black History Month Lewisham tiyatrosunda performansıyla başarı grafiğini yükseltti. Western Union Yunanistan reklam kampanyasındaki fotomodellik yaptı. İngiltere'de yayınlanan ve raiting rekorları kıran X-faktör programı içerisinde yer alan pop star yarışmasında 50 bin kişi arasından ilk 50 ye kaldı.

2006 yılında Aman şarkısıyla çıkış yakalayan güzel şarkıcı 13 yıl sonra Sersem isimli şarkıyla geri döndü. Eylem, yeni şarkısında aşkı unutmuş, bencil ve egosundan kopamayan erkeklere gönderme yapıyor. Eylem'in İngiltere'de yaşadığı sırada yaptığı şarkı, Homeland dizisinde de kullanıldı.

İngiltere Başbakan'ı Boris Johnson'a Türk kahvesi ikram etti

si.jpgsefsef.jpg

2
0
1
1
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡