Fak Fuk Fonu ne demek, TDK'ya göre Fak Fuk Fonu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Fak Fuk Fonu kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Fak Fuk Fonu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Fak Fuk Fonu nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Fak Fuk Fonu kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Fak Fuk Fonu ne demek, TDK'ya göre Fak Fuk Fonu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Fak Fuk Fonu ne demek? Fak Fuk Fonu TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi Fak Fuk Fonu kelimesi. Peki Fak Fuk Fonu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Fak Fuk Fonu nedir, Fak Fuk Fonu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

FAK FUK FONU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Fak Fuk Fonu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre Fak Fuk Fonu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yardımlaşmak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu adıyla 1990'lı yıllarda kurulan, halk arasında bu kısaltmayla tanınan fakir fukara fonu

FAK FUK FONU CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Fak Fuk Fonu ona bir inek vermiş, plastik bir kaba yoğurt yapıp getiriyordu.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN