Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü hakkında konuştu

Bir dönem ilişkileri sıkça konuşulan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, önceki gün düzenlenen basın tanıtımında reklam yüzü olduğu markanın yeni ürününü tanıttı. Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü hakkında samimi açıklamalar yaptı: " Sıra dışı ilişkim her zaman konuşuldu"

Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü hakkında konuştu

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, önceki gün düzenlenen basın tanıtımında reklam yüzü olduğu markanın yeni ürününü tanıttı. Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü hakkında samimi açıklamalar yaptı.

EVLİLİK ŞU AN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR ŞEY DEĞİL"

Kendinden yaşça büyük sevgilisi Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü muhabirlerin, evlenip evlenmeyeceklerini sorması üzerine samimi açıklamalar yaptı. Hazar Ergüçlü, "Evlilik mi? Bilemiyorum. Şu an üzerine pek düşündüğümüz bir şey değil bu, gündemde olan bir şey değil. Bunu konuşmadık. Böyle kararlar önemli kararlar. Üzerine konuşmadık ve düşünmedik" dedi.

kendisinden-18-yas-buyuk-onur-unlu-yle-ask-11786946_9207_m.jpg

"SIRA DIŞI İLİŞKİM HER YERDE KONUŞULUYOR"

Sözlerine devam eden Ergüçlü, "Benim sıra dışı bulunan ilişkim her yerde konuşuluyor. Bugün iş konuşsak daha iyi olur. Bu benim hayatım ve ilişkim. Ben ilişkimin sadece ötekileştirildiği kadar öteki olmadığını biliyorum" açıklamasıyla aşkına sahip çıktı.

kendisinden-18-yas-buyuk-onur-unlu-yle-ask-11786946_3447_m.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Medcezir dizisiyle ünlendikten sonra adından sıkça söz ettiren Hazar Ergüçlü kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hazar Ergüçlü özel hayatı ve biyografisi haberimizde. Kuzey Güney, Medcezir dizileriyle yükselişi yakalamış olan Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 KKTC doğumludur.

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncusudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.

 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡