İnce Kesim ne demek, TDK'ya göre İnce Kesim kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnce Kesim kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "İnce Kesim ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre İnce Kesim nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi İnce Kesim kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

İnce Kesim ne demek, TDK'ya göre İnce Kesim kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. İnce kesim ne demek? İnce kesim TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ince kesim kelimesi. Peki ince kesim ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ince kesim nedir, ince kesim kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

İNCE KESİM NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

İnce kesim kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ince kesim kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kemikleri ince ve zayıf

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN