İrem Sak’tan yıllar sonra gelen Mustafa Sandal itirafı

Canlı yayın yapan İrem Sak ilginç itiraflarda bulundu. Mustafa Sandal hayranı olduğunu ve yazdığı günlükte Mustafa Sandal'ın isminin yazılı olduğunu da dile getirdi.

İrem Sak’tan yıllar sonra gelen Mustafa Sandal itirafı

İrem Sak'tan yıllar sonra şaşırtan bir Mustafa Sandal itirafı geldi. Sak yazdığı günlükte Mustafa Sandal'ın isminin yazılı olduğunu takipçileriyle başladı.

ARMUTLU ŞAPKAM OLMASAYDI İYİYDİ

Hayranı olduğu Mustafa Sandal'la yıllar sonra tanıştığını söyleyen İrem Sak, “Onunla bir skeç çekimi sırasında tanıştım. Rol gereği kostüm giymiştim, kafamda da armutlardan yapılmış bir şapka vardı. O armutlar olmasaydı iyiydi!” sözleriyle anlattı.

“ÜÇ TANE BURUN AMELİYATI GEÇİRDİM”

Sak estetikle ilgili sorulara ise şu yanıtı verdi: “Burum ameliyatı geçirdim onu saklayamam hem de tam üç kere… İlk ameliyatımdan sonra abimle çarpıştık ve tekrar ameliyat oldum. Ama sonuç iyi bence. Yapay durmuyor ama öncesi de felaket değildi. Burnumun içindeki sıkıntı sesimi etkiliyordu biraz da estetik anlamında düşündüm. Belki bir gün eski burnumu paylaşırım.

İrem Sak’tan yıllar sonra gelen Mustafa Sandal itirafı

“GÖĞÜS VAR FIŞKIRIYOR”

Sak “Seksi görünmeyi seviyor musun” sorusuna ise “Tabii ki seviyorum” dedi. Sak açıklamasının devamında “Dekolte hala neden haber olur ki anlamıyorum. Namus öyle bir şey değil. Evet burada meme var push-up giyince fışkırıyor yanlardan fışkırıyor var böyle bir şey” dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡