İSMEK kurs kayıtları başladı mı? İSMEK kurs başvurusu nasıl yapılır? 2018-2019

İSMEK milyonlarca çocuk ve yetişkinin yeni hobiler ve meslek edinmesinde yardımcı olan kurumdur. Tamamen ücretsiz olan sayısız kurstan vatandaşlar yararlanabiliyor. Peki İSMEK 2018-2019 kurs kayıtları başladı mı? İSMEK kurs kayıtları ne zaman? İSMEK başvu

İSMEK kurs kayıtları başladı mı? İSMEK kurs başvurusu nasıl yapılır? 2018-2019

İSMEK milyonlarca çocuk ve yetişkinin yeni hobiler ve meslek edinmesinde yardımcı olan kurumdur. Başından sonuna kadar tamamen ücretsiz olan bu kurslardan vatandaşlar yararlanabiliyor. İSMEK, 40 alanda, 307 branşta, 752 programda eğitimler gerçekleştirmektedir. İSMEK'in farklı branşlardaki kurslar için başvuruların ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki İSMEK 2018-2019 kurs kayıtları başladı mı? İSMEK kurs kayıtları ne zaman? İSMEK başvuru nasıl yapılır, internet üzerinden başvuru yapılır mı? Tüm bu soruların cevapları ve diğer detaylar haberimizde...

İSMEK KAYITLARI BAŞLADI MI?

2018-2019 eğitim dönemi için kurs kayıtları 3 Temmuz itibari ile başladı. İSMEK kursları yoğun talep gördükleri için kontenjanlar dolmadan kayıt yaptırmalısınız. Kayıtlar internet üzerinden veya İSMEK kurslarına bizzat başvuru ile yapılabiliyor.

2-198.jpg

KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL YAPILIR?

3 Temmuz itibari ile başlayan kayıtlar ile kursiyer.ismek.org adresi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Siteye giriş yaptığınızda sizden kimlik bilgileriniz istenmektedir. T.C. Kimlik No, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve Doğum Tarihi bilgilerinizle sisteme giriyorsunuz. Herhangi bir üyelik ve şifre gerekmemekte olup, ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Kurs merkezleri, branşlar, eğitim tarihleri, başvuru durumu, doluluk sayısı aklınıza gelecek tüm verilere ulaşabilirsiniz.

İSMEK KURS KAYDI İÇİN TIKLAYINIZ

4-125.jpg

EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Genel kayıtlar alındıktan sonra ilk eğitim 1 Ekim’de başlamaktadır. Bu sadece başlangıç olup, alacağınız eğitimin süresine göre o branş yıl içerisinde bir çok defa tekrarlanabilir. O nedenle kayıt sayfasında sürekli başvuru yapabileceğiniz eğitim mutlaka bulunmaktadır. Yani kayıtlar eğitim sonuna kadar devam etmektedir.

ÜCRET ÖDENİYOR MU?

İSMEK’in tüm olanakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmakta olup, verilen eğitimler için hiçbir ücret talep edilmemektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡