Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi tarafından Sahur Aşı" etkinliği

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen "Sahur Aşı" etkinliği başladı.Dernek...

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi tarafından Sahur Aşı" etkinliği

 Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen "Sahur Aşı" etkinliği başladı.

Dernek Başkanı Şerife Orak, yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca tüm üyelerine ve ilçe halkına açık olacak etkinliğe herkesi davet etti.

Etkinliği 8 yıl önce başlattıklarını belirten Orak, "Gerçekten çok önemli bir projeydi bizim için, gönüllülük ilkesine bağlı olarak çalışıyoruz. Kadın kollarımız, yönetim kurulumuz ve üyelerimizin desteğini alarak sıcak yiyecekleri kadınlarımız dernek evlerinde ve kendi evlerinde yapıp getiriyorlar. Diğer kahvaltılık tarzı gıdalarımız da burada dernek lokalinde dernek yönetim kurulu, üyeler ve gönüllü arkadaşlarımız tarafından hazırlanıyor." diye konuştu.

- Darıca'da bin 500 aileye sıcak yemek

Darıca Belediyesi, ramazan ayı boyunca bin 500 aileye sıcak yemek dağıtacak.

İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ramazan ayını ilçede en güzel şekilde yaşayıp, yaşatmak istediklerini ifade ederek, ramazan ayının, birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.

Belediye olarak, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştıklarını belirten Bıyık, "Dertlerini ve sorunlarını paylaşacağız. İhtiyaç sahibi ailelerimizin bundan önce olduğu gibi ramazan ayında da yanında olacağız." dedi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡