Kofra ne demek, TDK'ya göre Kofra kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Kofra nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Kofra ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kofra kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Kofra ne demek, TDK'ya göre Kofra kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Kofra ne demek? Kofra TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kofra kelimesi. Peki kofra ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kofra nedir, kofra kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KOFRA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kofra kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Kofra kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre kofra kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Bina girişlerinde elektrik şebeke hattını sigorta sistemi ile düzenleyen kutu

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡