Limitet Şirket ne demek, TDK'ya göre Limitet Şirket kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Limitet Şirket kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Limitet Şirket ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Limitet Şirket nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Limitet Şirket kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Limitet Şirket ne demek, TDK'ya göre Limitet Şirket kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Limitet şirket ne demek? Limitet şirket TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi limitet şirket kelimesi. Peki limitet şirket ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre limitet şirket nedir, limitet şirket kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

LİMİTET ŞİRKET NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Limitet şirket kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre limitet şirket kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Limitet ortaklık

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN