Lucas Lima imzayı atıyor! Peki Lucas Lima kim? Lucas Lima kaç yaşında?

Fenerbahçe'nin gündeminden düşmeyen Lucas Lima için yeni adres belli oldu. Palmerias forması giyen 29 yaşındaki 10 numaranın Al Ahli'ye imza atacağı iddia edildi. Brezilyalı oyuncunun 8 milyon bonservis bedeliyle Arap ekibine gideceği belirtildi..

Lucas Lima imzayı atıyor! Peki Lucas Lima kim? Lucas Lima kaç yaşında?

Sarı lacivertli yönetimden son dakika bir Lucas Lima haberi geldi. Edinilen bilgiye göre Arabistn yolcusu. Peki Lucas Lima kim? Lucas Lima kaç yaşında?

Uzun süre Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden olan Lucas Lima'nın yeni adresi belli oldu. Palmerias forması giyen 29 yaşındaki 10 numaranın Al Ahli'ye imza atacağı iddia edildi. Brezilyalı oyuncunun 8 milyon bonservis bedeliye Arap ekibine gideceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Lucas Lima'nın transferi bitiyor!

Lucas Lima imzayı atıyor! Peki Lucas Lima kim?

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimler arasında yer alan Lucas Lima'yla ilgili gündem yaratan bir iddia geldi. Palmeiras forması giyen yıldız oyuncunun 8 milyon euroluk serbest kalma bedeli karşılığında Suudi Arabistan'ın yolunu tutacağı iddia edildi.

Palmeiras'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Lucas Lima'nın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'yle anlaştığı öne sürülmüş ancak söz konusu iddialar oyuncunun avukatı ve kulübü tarafından yalanlanmıştı. 29 yaşındaki 10 numarayla ilgili olarak Suudi Arabistan basınından gelen son haberlerse gündem yarattı.

Ülkede yayım yapan Al-Bilad gazetesi, Al Ahli kulübünün Lima'yı 8 milyon dolar karşılığında kadrosuna katacağını yazdı. Suudi kulübüne yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde yıldız futbolcunun kendisiyle de her konuda anlaşma sağlandığı ve transferin çok kısa bir süre içerisinde resmiyete kavuşacağı aktarıldı. 

Lucas Lima, Fenerbahçe transfer listesinde adı geçen Brezilyalı futbolcu. Gelecek sezon için kadro çalışmalarına devam eden sarı lacivertli yönetim, 2 sene önce de anlaşıp alamadığı Lucas Lima'nın peşine düştü. Peki taraftarların merak edip araştırdığı Lucas Lima kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor?

LUCAS LİMA KİM?

Lucas Lima imzayı atıyor! Peki Lucas Lima kim?

Lucas Lima, 9 Temmuz 1990 tarihinde Brezilya'nın Marilia kentinde doğdu. Futbola Internacional'de başlayan Lucas Rafael Araujo Lima; sonrasında sırasıyla İnter B, Sport Recife, Santos FC ve son olarak Palmeiras forması giydi.

Lucas Lima, 2017-2018 sezonunda Palmeiras takımına bonservis ücreti olmadan transfer oldu. Sözleşmesi 2022 tarihine kadar devam ediyor.

Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima, 4 sezon Santos forması giydi. Lima, Santos'ta son sezonunda 26 maçta oynadı ve 2 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Brezilyalı futbolcu Lucas Lima, Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde ise biri ilk 11 olmak üzere 7 maçta oynadı ve 1 gol attı.

LUCAS LIMA KAÇ YAŞINDA?

1,76 metre boyunda olan futbolcu için belirlenen güncel piyasa değeri 8 milyon Euro'dur. En yüksek fiyat ise 11 milyon Euro.

Lucas Lima, 9 Temmuz 1990 doğumlu Brezilya'lı futbolcudur. Futbola Internacional'de başlayan Lucas Rafael Araujo Lima; Sport Recife forması da giydi. Lucas Lima Santos'da kariyerine devam ediyor. Brezilyalı yıldız Santos'da 10 numaralı formanın sahibi.

Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima 4 sezondur Santos forması giyiyor. Lima bu sezon Santos'ta 26 maçta oynadı ve 2 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Brezilyalı futbolcu Lucas Lima, Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde ise biri ilk 11 olmak üzere 7 maçta oynadı ve 1 gol attı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡