Müslüm Gürses'in öldükten sonra ki fotoğrafı

Aramızdan 2013 yılından ayrılan Arabesk müziğin en önemli sanatçıları arasında gösterilen Müslüm Gürses'in öldükten sonra çekilen fotoğraflarının sızdırılmasına eşinden sert tepki geldi.

Müslüm Gürses'in öldükten sonra ki fotoğrafı

2013 yılında aramızdan ayrılan arabesk müziğin duayeni Müslüm Gürses'in öldükten sonra çekildiği öne sürülen fotoğrafı yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşılan fotoğraf karesi hakkında sanatçının eşi Muhterem Nur açıklama yaptı. Muhterem Nur, fotoğrafın yayılmasını sağlayanlara ve paylaşanlara ateş püskürdü.

Müslüm Gürses'in Öldükten Sonra ki Fotoğrafları

'Terbiyesizin biri'

"O fotoğrafı çekeni tahmin ediyorum" diyen Muhterem Nur şunları söyledi:

"Bu Allah'tan korkmayan kuldan sıkılmayan terbiyesizin biri. Fotoğrafı çeken, Müslüm Gürses'in sürekli yanında olan birisi olabilir. Hem günah hem ayıp. Hiçbir hekim bunu yapmaz."

MÜSLÜM GÜRSES KİMDİR

Müslüm Gürses, Mehmet Akbaş ile Emine Akbaş çiftinin oğlu olarak, 7 Mayıs 1953 tarihinde Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi’nin Fıstıközü köyünde dünyaya gözlerini açar. Müslüm, Akbaş soyadını bir süre sonra terk edip Gürses soyadını alır. Müslüm Gürses’in, Zeyno ve Ahmet adlı iki kardeşi vardır.

Şanlıurfa da yaşadığı dönem de hayata karşı zorluklarla kalmayı başarmış, maddi sıkıntılardan dolayı ailesiyle birlikte Adana’ya göç etmiştir . Adana da pekte şansı dönmeyen Müslüm’ün annesi ciddi rahatsızlık geçirir ve hayatını kaybeder. Annesinin acısını kaldıramamışken kardeşini de kara toprağa gömer. Bu durum Gürses’i daha içe dönük, ,kimseyle konuşmayan sadece müzikle ilgilenen biri yapmıştır.Uzun süre hayata karşı olumsuzlukları şarkılarına yansımıştır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡