Öğretmenlerin ÖSYM Sınav Görev ücreti ne kadar oldu?

Temmuz 2018 tarihi itibariyle Öğretmenlerin ÖSYM Sınav Görev Ücretleri yükseltildi. Sınavlarda gözetmen veya salon başkanı olarak görev yapacak binlerce öğretmen şimdi, Öğretmenlerin ÖSYM sınav görev ücreti ne kadar? Öğretmenlerin ÖSYM sınav ücreti kaç

Öğretmenlerin ÖSYM Sınav Görev ücreti ne kadar oldu?

Sınav görevlisi öğretmenler ne kadar para alacak, 2018 ÖSYM sınav görevli ücretleri ne kadar olacak, öğretmen, gözetmen yardımcı gözetmen, sınav görevlisi ne kadar sınav ücreti alacak bu soruların yanıtı sıra ÖSYM 2018 ücret tablosu. ÖSYM sınav görevlileri bu sayfada..

ÖSYM sınavlarında görev alan öğretmenlerin sınav görevi ücretleri güncellendi. 2018 Ocak-Haziran dönemleri için salon başkanı ve gözetmen ücretleri şu şekildeydi:

Salon Başkanı :164 TL

Gözetmen :137 TL

Öğretmenlerin ÖSYM Sınav Görev ücreti ne kadar oldu?

2018 Temmuz ayına girilmesiyle beraber ÖSYM sınav görevi ücretleri de yükseldi. 2018 Temmuz-Aralık dönemi için salon başkanı ve gözetmen ücretleri şu şekilde olacak:

Salon Başkanı: 178 TL

Gözetmen: 149 TL

Sınav Görevlisi Nasıl Olunur

Görevlilerin sınav binalarının tercihi, unvanı, puanı ve hizmet yılı esas alınarak yapılmaktadır. Sınav görevlisi atamalarının temelini gönüllülük esasına göre yapılmış başvurular oluşturmaktadır. Her görevli yukarıda açıkladığımız sınav görevlisi olma şartları sağlıyorsa, puanı da esas alınarak atanır. Bunun için sınav öncesinde tercihler alınır. Her görevli adayı en az 5 en fazla da 20 görev yeri tercihi yapabilmektedir. Ancak ÖSYM temsilcileri ve nakil koruma görevlileri ayrı olarak en az 1 ve en fazla 8 görev yeri tercihi yapabilirler. Aşağıdaki tabloda bulunan öncelik sırasına göre tercihte bulunanlar arasından, şartları sağlıyorlarsa atama yapılır.

Öğretmenlerin ÖSYM Sınav Görev ücreti ne kadar oldu?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡