Orkun Işıtmak: "Altın ete 6.500 TL ödedim"

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Orkun Işıtmak Nusret Gökçe'nin restoranında altın ete ne kadar ödediğini açıkladı

Orkun Işıtmak: "Altın ete 6.500 TL ödedim"

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan fenomen Orkun Işıtmak, Nusret Gökçe'nin restoranında yediği altın eti ve sonrasında gelen hesabı söyleyince herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı.

5d15ed41ae298b6799e5c87f.jpg

Nusret'in Miami'deki yerinde yaşadığı olayı anlatan Orkun Işıtmak, toplamda 6.500 TL hesap ödediğini açıkladı.

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

İzmir’de dünyaya gelen Orkun Işıtmak, YouTube’a içerik üretmeye oyun videolarıyla başladı. Ancak hayatı 2015 yılında kanalının konseptini eğlence temasına çevirmesiyle tamamen değişti. Şu an 5 milyona yakın abonesi olan Orkun Türkiye’de YouTube’un çehresini değiştiren ve Youtuberlığı bir meslek olarak hayatımıza sokan ilk isimlerden. Kanalında yer verdiği “AVM’de Bir Gece Geçirmek”, “Büyük Beyaz Köpekbalıklarıyla Dalış, “150 Metreye Güvenliksiz Tırmanmak” gibi videolarıyla da dikkat çekti. Ayrıca dünyanın birçok yerinde çektiği eğlenceli ve ufuk açıcı videoları ile Google tarafından düzenlenen etkinliklerde de Türkiye’yi temsil eden Işıtmak, artık Türkiye'de pek çok kişinin tanıdığı bir isim.

ORKUN IŞITMAK GELİNLİK GİYDİ

Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

UZAYDAN ATLAYAN İLK TÜRK OLDU

Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡