Özge Özpirinçci kimdir, nerelidir. kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir? Biyografisi

Gönül Dağı dizisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran ve çok merak edilerek araştırlan Özge Özpirinçci kimdir, nerelidir. kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir? Özge Özpirinçci 'nin hayat biyografisi.

Özge Özpirinçci kimdir, nerelidir. kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir? Biyografisi

Televizyon dizilerinin en çok beğenilen oyuncularından biri olan Özge Özpirinçci izleyicileri ve hayranları tarafından merak edilerek Özge Özpirinçci kimdir, nerelidir. kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir? Özge Özpirinçci 'nin hayat biyografisi.İşte detaylar.

p.webp

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

Özge Özpirinçci, Türk oyuncu ve model. Özge Özpirinçci, 1987 yılında İstanbul'da doğmuş ve orada büyümüştür. Özge Özpirinçci, lise eğitimini İstanbul'da tamamlamış ve daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde Hukuk fakültesine girmiştir. Özge Özpirinçci, hukuk eğitimine paralel olarak aktörlük eğitimi de almış ve profesyonel oyuncu olarak kariyerine başlamıştır. Özge Özpirinçci, Türk sinema ve televizyon dünyasında çeşitli filmlerde ve dizilerde yer almıştır. Özge Özpirinçci, en çok "Gönül Dağı" adlı Türk dizisinde oynadığı Gönül karakteriyle tanınmıştır.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN