Peripatetist ne demek, TDK'ya göre Peripatetist kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Peripatetist nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Peripatetist ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Peripatetist kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Peripatetist ne demek, TDK'ya göre Peripatetist kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Peripatetist ne demek? Peripatetist TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi peripatetist kelimesi. Peki peripatetist ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre peripatetist nedir, peripatetist kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

PERİPATETİST NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Peripatetist kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Peripatetist kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre peripatetist kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Aristotelesçi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡