Rüyada Cumhurbaşkanından Para Almak

Devletten gelecek maaş demektir. Rüyayı gören kişinin memurluk ile kazanacağı paradır. Rüyada cumhurbaşkanından borç para almak, resmiyette görünen bir ödemenin yapılmaması durumunda kişiye daha pahalıya patlayacağı anlamına gelir.

Rüyada Cumhurbaşkanından Para Almak

Rüyada cumhurbaşkanından yardım olarak yani hayrına para almak, belge üzerinde bir işin çözülmesine yorulur. Rüyada cumhurbaşkanından zorla para almak, kanuna aykırı bir hareket ya da iş yapılması durumunda içine düşülecek huzursuz ve sıkıntılı ruh halidir.

Rüyada Para Almak Ve Saymak

Rüyada kağıt para almak ve saymak, işlerdeki zorluğun ve karmaşıklığın hafiflemesine bu sayede bir düzenin sağlanmasına, her şeyin daha plan ve programlı olmasına işaret eder. Rüyada bozuk para almak ve saymak, tam aksine meslekte ya da ticarette memnuniyetsizliğe neden olacak bir takım teferruatlı ve sıkıcı durumlar yaşamak demektir.

Rüyada Para Almanın Psikolojik Yorumu

Bireyin ay sonunda ya da ay başında yaptığı rutin hesabın yani alacak verecek konularının bir yansımasıdır. Özellikle parayla ilgili sıkıntılı dönemlerde, kişinin borcunun veya alacağının olduğu ya da maddi olarak darlık çektiği zamanlardaki içsel karışıklığın bilinçaltına etki etmesi nedeniyle görmesi en muhtemel rüyalardandır. Bu tarz rüyalar bireyin parasal konularla çok meşgul olduğu zamanlarda karşılaşabileceği en tipik rüyalar arasındadır.

59
1
18
2
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡