Rüyada Et Doğramak

Rüyada et doğramak, hayra yorulmaz ve genellikle üzücü haber anlamına gelir.

Rüyada Et Doğramak

Özellikle çiğ et doğramak hastalıkla ilişkilidir ve kişinin kendisinin yahut sevdiği aile üyelerinin, yakın akrabalarının, arkadaşlarının hastalık haberlerini alacağına yorulur. Kısmetlerin bir anda kesileceğine, bereketin eksileceğine, kazancın aniden düşeceğine tabir edilir. Uğursuzlukların tüm aileyi rahatsız edeceğini, kişinin nazara gelerek rahatsızlanacağını, her türlü aksiliği kazayı ve sıkıntıyı delalet eder. Kazara birinin ölümüne ya da sakat kalmasına neden olmak, ömür boyu taşınacak bir vicdan yarası sahibi olmak demektir. Yapılan büyük hatanın kişinin pişmanlığı ile sonuçlanacağını fakat iş işten geçtiği için bu durumu kabullenmekten başka çare olmayacağını işaret eder.

Rüyada Çiğ Et Doğramak

Çiğ et haram mal anlamına gelir ve kişinin gözünün yükseklerde olduğunun, bu nedenle hakkı olmayan, başkasının nasibi olan mala veya paraya göz dikerek büyük bir hata yaptığının işaretidir. Çiğ et hayra yorulmaz ve kişi hakkında konuşulan kötü dedikoduların, ailevi hayatı sarsacak iftiraların habercisidir. Rızkın kesilmesiyle beraber borç batağına düşüleceğine, ev veya arsa satmak zorunda kalınacağına, kişinin kendi hatası yüzünden düşeceği bu zor durumdan kurtulması için çok uzun zamanlar geçmesi gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Pişmiş Et Doğramak

Bir dönüm noktasını bildirir ve genellikle kişinin bu rüyadan önceki hayatında çok fazla hata yaptığını, başına gelen olumsuzluklardan, felaketlerden sonra kendisini dine vererek Allah’tan af dileyeceğini, daha iyi biri olmak için çaba harcayacağını ve tüm çevresini de buna göre değiştireceğini bildirir. Kötülükten uzak durulacağını, yavaş yavaş kısmetlerin artmaya başlayacağını ve borçların da kapanacağını bildirir.

Rüyada Et Doğramanın  Yorumu

İntikam duygusuna denktir. Canı yanmış olan rüya sahibinin, kendisine haksızlık ettiğini, acı çektirdiğini düşündüğü herkesin aynı şekilde cezalandırılmasını istediğini, bu yönde araştırmalar yaptığını ve gün içinde sık sık öfkesine yenik düştüğünü işaret eder.

7
2
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡