Rüyada Gül Koklamak

Rüyada gül koklamak, huşu içinde geçecek bir yaşamın ifadesi ve sağlık müjdecisidir. Büyük bir sorun olmadan, ufak tefek rahatsızlıklar dışında kişinin hastalıklarla uğraşmayacağını, sağlığıyla…

Rüyada Gül Koklamak

Rüyada gül koklamak, huşu içinde geçecek bir yaşamın ifadesi ve sağlık müjdecisidir. Büyük bir sorun olmadan, ufak tefek rahatsızlıklar dışında kişinin hastalıklarla uğraşmayacağını, sağlığıyla beraber aile ilişkilerinin de yolunda gideceğini, hayata dair içinde ukde kalmadan, her isteğini elde ederek, mutlu ve huzurlu şekilde yaşayacağını tabir eder. Gül koklayan kişi hamileyse kız çocuğu olur. Evli bir erkek gül kokladığını görürse aşık olduğu biriyle evlenir ve evliliği boyunca eşine sadık kalır. Evliliklerde tam bir uyum içinde olunacağının habercisidir ve kavgalardan ırak, güzel, güçlü iletişimlerin de kişinin hayatına hakim olacağını bildirir. Genç bir kız gülü dalından koparıp koklarsa çok sayıda kısmeti olur ve kısa zaman içinde evlenir. Bekar bir erkek gül koparıp koklarsa, sevdiği kişi tarafından kıskanılır ve çok sevilir. Ayağa gelen ve kişinin yaşamında önemli değişikliklere neden olacak fırsatın habercisi olan rüya, yıldırım nikahı manasına gelir ve yaşlı kimseler için de umre veya Hac yolculuğuna habercidir.

Rüyada Beyaz Gül Koklamak

Geçici bir süreliğine sevdiklerinden uzak kalıp, özlem çekecek olmanın alametidir. Çalışan kimselerin iş nedeniyle çıkacakları uzun bir yola, aileden kısa bir süreliğine ayrı kalmaya, eğitim almak için yurt dışında bulunmaya yorumlanır. Mevki anlamına da gelen rüya huzurlu bir aile ve çalışma hayatının da temsilcisidir. Gönül kırgınlığı olanların kalplerinde bir ferahlama olacağına, şifa bulmaya, bir arkadaşın nikahında şahit olmaya delalet eder.

Rüyada Kırmızı Gül Koklamak

Büyük ve iz bırakan bir aşka yelken açmak demektir. Özellikle bekarlar için dillere destan bir aşk yaşayarak sonunda mutlu bir yuva kuracaklarına, evli kimseler için eşleriyle aralarındaki saadete asla gölge düşmeyeceğine tabir edilir.

Rüyada Gül Koklamanın  Yorumu

Duygusal yoğunluk içinde olunduğuna ve ilişkisi olanlar için karşılıklı aşk içinde yaşandığına işarettir. Hisleriyle yaşayan ve önsezilerine güvenen kimselerin gördüğü rüyalardan biridir.

4
2
5
1
0
3
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡