Rüyada Hamile Olduğunu Öğrenmek

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek, talihin açılması anlamına gelmektedir. Bu içerikte Rüyada hamile olmak ile ilgili bir çok bilgi yer almaktadır. Rüyanız hayırlı olsun.

Rüyada Hamile Olduğunu Öğrenmek

Kısa süre içerisinde yeni gelişmeler olacağı ve bu gelişmelerin sizi oldukça mutlu edeceği söz konusudur. Bir yatırımda bulunmak da yine bu rüyanın sonuçları arasında yerini almaktadır. Yapılacak olan bu yatırımın hayırlı olacağı ve size önemli bir katkı sağlayacağı da bu rüyanın işaret etmekte olduğu sonuçlardandır. Bunlarla beraber diğer bir anlamı da yapılacak olan iyiliktir. Sizin tarafınızdan birisine yapılacak olan iyilik, çok daha huzurlu olmanızı sağlayacaktır. Bu kişinin yakın çevrenizden birisi olması gerekmemektedir.

Rüyada Hamilelik Testinin Pozitif Çıkması

Çok istediğiniz ve dua ettiğiniz bir konuda istenen sonucun alınması anlamına gelmektedir. Uzun süredir devam eden beklentinizin karşılık bulacak olması, hem sizi hem de ailenizi oldukça sevindirecektir.

Rüyada Hamile Bayan Görmek

Aile içerisindeki bolluk ve bereket artışını simgelemektedir. Belirli bir zaman sonra, ailenizde maddi açıdan yükseliş gözlemlenecektir. Bu durum, çok daha farklı bir hayata doğru sizi götürecektir.

Rüyada Hamile Olduğunu Birine Söylemek

Kısa süre sonra sizi mutlu edecek olan haberi almanızın ardından, onu paylaşacak olmanıza delalettir. Bu haberi sevdiklerinizle paylaşmanız da sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ama Doğuramamak

Hayatınızdaki çoğu konu için sabır gösterdiğinize ve bunun karşılığının alınma vaktinin geldiğine yorulmaktadır. Uzun süredir beklenmekte olan konulardaki olumlu değişim, yeni bir döneme girileceğini müjdelemektedir.

Rüyada Hamile Olduğunu Duymak

Bir düğün haberi almak, yakın çevreden birisinin evlenmesi şeklinde sonuçları olan rüyalardan birisidir. Kısa süre sonra duyacak olduğunuz bu haber, sizi oldukça sevindirecektir.

Rüyada Başkasının Hamile Olduğunu Öğrenmek

Bu kişinin tanıdık olması, ona karşı desteğinizi simgelemektedir. Tanımadığınız bir kişinin hamile olduğunu öğrendiyseniz, size verilecek olan katkı ortaya çıkacaktır.

Gördüğümüz rüyaların birçoğu bizi etkiler ve manasını merak ederiz. Rüyamızda gördüğümüz her olayın her nesnenin bir anlamı olmasına karşı kişinin kendini hamile görmesinin de farklı anlamları vardır. Rüyada hamile kadın görmek, bekar birini hamile görmek, hamile kalıp doğurduğunu görmek, kız-erkek doğurduğunu görmek, kısır birinin hamile kaldığını görmek, yaşlı birini hamile görmek, bir erkeği hamile görmek için çeşitleri vardır. Bunların her birinin anlamını sizler için araştırdık. Rüyada hamile kişi görmek, kendini hamile görmek ve diğer tüm detaylar haberimizde...

RÜYADA HAMİLE GÖRMEK

Rüyada kendini hamile görmek, hayır bir olay olarak yorumlanmaktadır. Rüya gören kişinin güzel haberlere, hayırlı gelişmelere, feraha ve huzura ereceğini göstermektedir.

Bazı rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı, evlat sahibi olmaya yormaktadır. Ayrıca aile içerisinde borçların kapanıp, maddi anlamda rahatlığa kavuşmaya da delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kendini hamile görmenin yorumu farklı şekillerde de yorumlanmaktadır. İşte, o farklı rüya tabiri yorumları...

Rüyada hamile olduğunu görmek | Rüyada kendini hamile görmek tabiri

RÜYADA HAMİLELİK

  •     Bereket
  •     Kazanç
  •     Mululuk
  •     İzzet
  •     Şeref
  •     Başarı
  •     Çocuk
  •     Sürpriz
  •     Menfaat

RÜYADA KENDİNİ HAMİLE GÖRMEK

Rüyanızda kendinizin hamile olduğunu gördüyseniz bu rüyanız berekete işarettir. Mutluluk, neşe ve feraha yönelik yorumlanır. Kirmani'ye göre rüyada hamile olduğunu gören kişinin parası ve refahı artar. Rüyada hamile olduğunu gören kadının malı mülkü artar. Haberini beklediğiniz bir iş varsa bunun olumlu şekilde sonuçlanacağına da işaret eder.

RÜYADA ERKEK ÇOCUĞUNA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak, güzel bir haber almaya ya da kazanç sahibi olmaya yorulmaktadır.

RÜYADA BEKAR KIZIN KENDİNİ HAMİLE GÖRMESİ

Rüyada bekar bir kızın kendini hamile görmesi, güzel ve kısmetli günlerin yakın olduğuna işaret etmektedir.

RÜYADA KENDİNİ HAMİLE GÖRMEK VE DOĞURMAK

Rüyada kendini hamile görmek ve doğurmak, seçim yapmak anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin iki kısmeti arasında kalıp zorlu bir seçim yapacağına delalet etmektedir.

RÜYADA KENDİNİ KIZ ÇOCUĞA HAMİLE GÖRMEK

Kız çocuğuna hamile olmak, aile içerisindeki olumlu gelişmelere işaret etmektedir.

RÜYADA NİŞANLI KİŞİNİN KENDİNİ HAMİLE GÖRMESİ

Rüya sahibinin mutluluk yolunda adım attığı eşinin doğru kişi olduğunu göstermektedir.

RÜYADA DUL KADININ KENDİNİ HAMİLE GÖRMESİ

Rüyayı gören kişinin hiç hesapta yokken bir kazanca sahip olacağı ve bunun kendisine çok iyi geleceği anlamına gelmektedir.

RÜYADA EVLİ OLMAYAN BİRİNİN KENDİNİ HAMİLE GÖRMESİ

Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda doyuma ulaşacağına, bütün beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu görmek | Rüyada kendini hamile görmek tabiri

RÜYADA KISIR BİR KADININ HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli veya inançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülük yaşayacağınız anlamına gelmektedir.

Eğer rüyada kısır olan kadın korkutucu ve vahşi bir hayvan doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceği anlamına gelmektedir.

RÜYADA HAMİLE EŞİNİZİN ERKEK ÇOCUĞU DOĞURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, hamile kişinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir.

Aynı şey tam karşı cinsiyet için de geçerlidir. Rüya aynı kişi ile tekrarlanıyorsa, aynı rüyayı birden fazla kez görüyorsanız kişi rüyasında gördüğü şeylerin yorumu için dikkatli olmalıdır.

RÜYADA HAMİLE KİŞİNİN AĞZINDAN ÇOCUK DOĞURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada hamile birinin çocuğu ağızdan doğurduğunu görmek ölüm anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kişinin günlük hayatta görüştüğü kişileri kırmaması için özen göstermesi ve söyleyeceği kelimeleri doğru olarak seçmesi anlamına da gelmektedir.

ÖĞRENCİNİN RÜYADA KENDİNİ HAMİLE GÖRMESİ

Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.

ESNAFIN KENDİNİ RÜYADA HAMİLE GÖRMESİ

Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada hamile olmak

Rüyada hamile olmak,  aynı zamanda, uğraş verilmesi, gereken işler varken hiç hesapta olmayan ve rüya sahibinin, çok zor zamanlar geçirmesine sebep olan işlere ve ancak bu şekildeki işler ile başlar ise kazanacağına delalet edilir.

Rüyada Hamile Birini Görmek

Rüyada hamile birini görmek, rüyayı gören kişinin sadece günlük hayatında meydana gelen sorunlar için değil tüm hayatı için oturup adamakıllı kararlar vermesine işaret edilir. Rüyada hamile birini görmek bazı âlimlere göre gizli işler çevirmeye, sırları ortaya çıkarmaya veya kendisine verilen sözü yerine getirmeye işarettir. Bazen de bu rüya sıkıntı ve kedere yorulmaktadır.

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin, çok büyük ve başa çıkılamayacak kadar karmaşık bir sorunla karşı karşıya kalacağına tabir edilir. Bazen de hamile olmak gelecekte sizi bekleyen müjdeli bir hadisedir. Bu rüyayı gören kimsenin eline hiç beklemediği bir zamanda istediği ve arzu ettiği büyük imkanlar geçer. Bazı tabircilere göre hamile olduğunu görmek büyük bir mala konmaya, mirasa veya ele geçecek yüklü miktarda paraya işarettir.

Rüyada Hamile Kadın Görmek

Rüyada hamile kadın görmek, iş hayatında yapılan çalışmalar sayesinde çok büyük paralar kazanmaya ve çok iyi işlere imza atmaktan dolayı insanlar arasında saygıdeğer bir kişi olunacağına yorulur. Rüyada hamile kadın tanınıyorsa o bayanın yakında bir belaya maruz kalmasına veya sıkıntı yaşayacağı önemli bir olay yaşamasına işarettir.

Rüyada Hamile Erkek Görmek

Rüyada hamile erkek görmek, rüya sahibinin insanlara söyleyemeyeceği bir sorununun olduğuna işaret edilir. Bazen de bu rüya iş hayatında çıkacak bazı sorunlar sonucunda oldukça üzülmeye veya çalışmalarından istediği sonucu alamamaya işarettir. Genellikle dünyada fıtrata aykırı bir durumun yorumu hayırlı değildir. Bu nedenle bir erkeğin rüyada kendisini hamile olarak görmesi özel ve iş hayatında yaşayacağı başarısızlıklara, sıkıntılara ve kedere işarettir.

Rüyada Kısır Kadını Hamile Görmek

Rüyada kısır kadını hamile  görmek, iş hayatında ve ile hayatında sorunlu ve sıkıntılı günlerin yaklaştığına delalet edilir. Bazı âlimlere göre ise kısır kadını hamile olarak görmek tam ümidini kesmişken menfaat elde etmeye, günahlardan tövbe ederek güzel ve hayırlı bir hayata başlamaya veya ummasını istediği şeyin yakında gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada Hamile Erkek Hayvan Görmek

Rüyada hamile erkek hayvan görmek, iş hayatında yapılan çalışmaları kıskanan kişilerin olduğuna ve ortaya konan projelerin bu kişiler tarafından kirletilmeye ve değersizleştirilmeye çalışıldığına yorulur.

Rüyada Hamile Dul Kadın Görmek

Rüyada hamile dul kadın görmek, rüya sahibinin, hayırlı bir kısmet bularak evleneceğine ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret edilir. Bu rüya bazen de o bayanın karşısına çıkacak hayırlı ve güzel bir kısmettir. Eğer evlenmek istiyorsa evlenir, iş istiyorsa kazançlı ve çok mutlu olacağı bir iş sahibi olur.

 Rüyada Hamile Genç Kız Görmek

Rüyada hamile genç kız görmek, uzun bir zamandır birlikte olunan kimse ile evlenileceğine tabirdir. Bazen bu rüya masum ve güzel bir ilişkiye, her şeyin yoluna girmesine, kazançlı işler yapmaya veya o kızın ailesinden bir yardım görmeye yorulur. Hamile genç kız bazen de o kızın ailesine zulüm etmesine veya o kızın yaptığı yanlışlardan dolayı anne babasının üzüntü çekmesine işarettir.

Rüyada Yaşlı Bir Kadını Gebe Olarak Görmek

Bu rüya o senenin kıtlıkla geçeceğine ve insanların geçimlerini zorlukla kazanacaklarına işarettir. Rüyada yaşlı bir kadını hamile olarak görmek, çalışıp çabalamaya rağmen az bir kazanç elde edeceğinize veya elinize size faydası dokunmayacak bir mal geçmesine yorulabilmektedir.

Rüyada Karısını Hamile Olarak Görmek

Rüyasında karısını hamile olarak görmek, dünyevi çalışmalarla ve isteklerle yorulur. Bu rüya dünya hayatı ile ilgili bir isteğinizin olduğuna ve sabrederseniz tüm arzularınıza kısa sürede ulaşacağınıza işarettir. Bazen de bu rüya aile içinde huzura ve mutluluğa, eşinizle aranızda çıkacak küçük problemleri tatlılıkla halledeceğinize ve birlikte uzun güzel bir yaşamınızın olacağına yorulabilmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görmek

Yaşlı bir kadın bu rüyayı görür ise eğer, uzun bir zaman boyunca çekilen parasal sıkıntının ve yokluğun yakın bir zamanda son bulacağına ve bundan sonra bolluk içinde yaşanacağına delalet edilir. Rüyayı gören kişi bir erkek ise, sakladığı sırların ortaya çıkmasından ötürü çok korktuğuna ve ortaya çıkarsa çok üzüleceğine işaret edilir.

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında göstereceği üstün başarı sayesinde çok büyük paralar ve başarılar kazanarak mal ve mülk alıp bir servet yapmasına yorumlanır.

Rüyada Hamile Erkek Görmek

Rüyada hamile erkek görmek, rüya sahibinin insanlardan köşe bucak sakladığı ve çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağı için kimseye söylemeye cesaret edemediği sırlarının yavaş yavaş açığa çıkacağına ve bu durumdan ötürü rüyayı gören kişinin çok üzüldüğüne tabir edilir. Bazen de bu rüya kişinin kendi fıtratına aykırı davranmasıdır. Rüya sahibi doğasından uzaklaşarak yanlış yollara sapar. Bazı tabircilere göre ise bu rüya, soyunu inkar etmeye, çok ahlaklı ve dürüst insanlardan doğacak hayırsız kişilere veya gören kişinin yaşayacağı sıkıntılara işarettir.

Rüyada Hamile Kadın Görmek

Rüyada hamile kadın görmek, iş hayatında ve aile hayatında yaşanacak çok büyük sıkıntılardan ötürü endişe duymaya ve sıkıntıların daha da büyümesinden dolayı yeni yollara girip üzüntü çekmeye işaret edilir. Bazen de bu rüya oldukça güzel, müjdeli haberler almaktır. Bu rüya kişinin umduğuna ulaşması ve arzularının gerçekleşmesidir. Eğer yakın zamanda istediğiniz bir şey varsa bu rüya o isteklerin en güzel şekilde gerçekleşeceğinin bir habercisidir.

Rüyada Hamile Genç Kız Görmek

Rüyada hamile genç kız görmek, gerekli koşulların oluşması ile evlilik konusunda olumlu karar vermeye ve hazırlıklar tamamlandıktan sonra en kısa sürede evlilik işlemlerini bitirmeye tabir edilir. Rüyada hamile genç kız müjdedir, hayırlı haberdir, mutluluk ve sevinçtir. O nedenle bu rüyayı gören yakında rahatlar.

Rüyada Hamile Hayvan Görmek

Rüyada hamile hayvan görmek, yapılacak işlerde ve çalışmalarda yaşanan sorunların ve sıkıntıların çözülmesine ve farklı işler için ortaklık kurup çok büyük paralar kazanıp mevki ve makam sahibi olmaya delalet edilir. Bazen de hamile hayvan, kendisine yardım edilmesi gereken muhtaç bir kimsedir. Bu kadın da olabilir çocuk da. Bu rüya böyle kimseleri gördüğünüzde onlara yardım etmeniz gerektiğine dair uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada Hamileliğin Sona Erdiğini Görmek

Rüyasında hamile olan fakat daha sonra hamile olmadığını veya hamileliğin sona erdiğini gören kimse içinde biriktirdiği tüm sıkıntılarından, üzüntülerinden ve canını sıkan her şeyden en yakın zamanda kurtularak feraha erer. Bu rüya özellikle iş hayatında başarısızlığa uğrayan ve bunun sonucunda para kaybeden veya elindeki malı mülkü kaptıran kişiler için yakında tekrar mutlu olacaklarına ve kaybettikleri her şey tekrar kazanıp işlerini yoluna koyacaklarına bir işarettir.

Rüyada Lohusa Olduğunuzu Görmek

Rüyanızda hamilelik sonrasında lohusa olduğunu gören kimse erkekler için yakın zamanda alacakları sevindirici haberlere ve müjdeye işarettir. Kadınlar içinse bu rüya genellikle bulundukları evden çıkacak bir hastaya veya eğer tanıdıklar içinde hasta varsa kısa zamanda eski sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu aynı zamanda bir erkeğin böyle bir rüya görmesi, herkesten sakladığı ve günah içeren bir sırra sahip olduğu anlamını da taşır.  Rüyasında hamile olduğunu gören bayan, karnının büyüklüğü oranında mala veya paraya sahip olur. İzzet sahibi ve saygın bir kadın olur, Allah katında kabul gören işler yapar.

Rüyada Hamilelik Görmek

Genel olarak hayırlı yorumlara neden olur. Kişilerin varsıl bir hayata kavuşacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına da yorumlanır. Büyük bir aşka yorulan rüya, aynı zamanda kişinin evine bir hırsız gireceğine ve değerli eşyalarının çalınacağına da delalet eder. Olumsuz açıdan ise, hastalığa işaret eder ve hayırlı olmayacak bir eş ile nikah kıymak anlamına da gelir.

Rüyada Hamile Birinin Doğurduğunu Görmek

Rüyada hamile kişinin kız çocuk doğurduğunu görmek, yakında alınacak kötü bir habere işaret ederken, doğan çocuğun erkek olduğunu görmek ise, kişi için hayırlı bir habere yorumlanır. Rüyayı gören bir erkek ise ve eşinin bir erkek bebek doğurduğunu görürse, altından kalkamayacağı kadar büyük bir yükün ve sorumluluğa girer. Eğer rüyayı gören bir kadın ise ve hamile olmayan çocuk doğurduğunu görürse, eşi yüklü bir paraya sahip olur ve zengin bir hayat sürerler. İslami açıdan hamile bir kadının doğurduğu çocuğun anında konuştuğunu görmesi ise, ahiret hayatında iyi bir makama ereceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet eder. Bir başka yoruma göre de, çocuk sahibi olamayan bir kadın böyle bir rüya görürse, Allah ona bir çocuk ihsan eder.

Rüyada hamile kalmak

Rüyada hamile kalmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok önemli olmayan ve maddi ve manevi olarak hiçbir kazanç sağlamayan şeyler ile uğraşmakta olduğuna ve bu şeyleri bırakıp artık gelecek ile ilgili gerekli ve bir hayat kurmaya yarayacak şeyler işle ilgilenmesi ve bu amaç ile hareket etmesi gerektiğine alamet edilir.

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, yapacağı iyi ve başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve mal mülk sahibi olup zenginliğe ereceğine tabir edilir. Aynı zamanda, insanlar arasında çok saygıdeğer ve sevilen bir kişi olunacağına delalet edilir.

Rüyada Bir Erkeğin Kendini Hamile Görmesi

Rüyada bir erkeğin kendini hamile görmesi, rüya sahibinin, insanlardan sakladığı ve kendisini çok büyük bir zarara uğratan bir sırrının olduğuna ve bu sırrın duyulmasından ötürü çok büyük bir endişe ve korku duyduğuna tabir edilir.

Rüyada Hamile Birini Görmek

Rüyada hamile birini görmek, rüyayı gören kişinin, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına ve bu başlangıçlar için oturup çok ciddi ve detaylı olarak düşünüp taşınması ve daha sonra karar vermesi gerektiğine alamet edilir.

Rüyada Anneyi Hamile Görmek

Rüyada anneyi hamile görmek, rüya sahibinin, hayatında yapacağı değişikliklerden şimdilik kimseyi haberdar etmek istemediğine ancak zamanı geldiğinde gereken şeyleri açıklayacağına işaret edilir.

Rüyada Eşinin Hamile Olduğunu Öğrenmek

Rüyada eşinin hamile olduğunu öğrenmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yeni ve daha önce pek kimse tarafından yapılmamış bir işe soyunduğuna ve bu işten kazanacağı para ve mal ile yeni bir hayat kuracağına delalet edilir.

Rüyada Hamile Hayvan Görmek

Rüyada hamile hayvan görmek, iş hayatında yapılacak çalışmalar ile çok büyük miktarda para ve mal kazanılacağına yorulur.

Rüyada Doğum yapmak

Doğum yapmak ise genellikle bütün bu üzüntülerden kurtulmadır. Rüyada hamile kalan kadın, eğer evli ise gerçek hayatında da hamile kalır. Bu rüya genellikle çocuğa işarettir. Rüyada bekar bir kimsenin hamile kaldığını görmesi ise kısmetin açılmasına ve evlenmesine delalet eder. Rüyada hamile kaldığını fakat çocuğunu düşürdüğünü görmek, önünüze çıkacak bazı fırsatları değerlendiremeyeceğiniz anlamına gelir. Yaşlı bir kadının hamile kalması ahiret nimetlerinden faydalanmasına ve ölümünün güzel ve hayırlı olmasına delalet eder.

Rüyada Hamile Bir Kadın Görmek

Rüyada tanıdığı bir kimseyi hamile olarak görmek, o kişinin yakında bekarsa evleneceğinin eğer değilse hamile kalacağının göstergesidir. Bazen de bu rüya o kimseden göreceğiniz fayda ve menfaattir. Rüyada tanımadığı bir kadını hamile olarak görmek, iş hayatınızda yaşayacağınız başarıların ve makam sahibi olmanın habercisidir. Rüyasında annesini hamile olarak görmek mirasa, kızkardeşin hamile olarak görmek, kişinin elde edeceği zafere ve düşmanlara galip gelmeye, kendinizi hamile olarak görmek ise dünya hayatının nimetlerine ve zevklerine yorumlanır.

Rüyada Hamile Bir Hayvan Görmek

Rüyada hamile olan veya doğurmak üzere bulunan bir hayvan görmek, özellikle iş hayatınızda birtakım menfaatler elde edeceğinizin göstergesidir. Bu rüya kişiye yakında ulaşacak olan bazı fırsatlardır. Bu fırsatları kullandığınız takdirde büyük başarılara imza atarsınız. Hamile bir hayvanın doğum yapması ise mal mülk edinmeye, para kazanmaya, yeni bir sanat öğrenmeye yorumlanmaktır.

Rüyada Hamile Kaldığını Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada hamile kalan kişi, eğer evli ise çocuk özlemi çekmektedir. Bu rüya genellikle iç dünyanızda bekarsanız evlenmek isteğiniz olduğunuza, eğer evli iseniz bir bebek sahibi olmayı arzuladığınız işarettir.

0
0
0
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
2024 Rauf Denktaş Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Ücretli Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 301810087
2024 Rauf Denktaş Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Ücretli Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 301810087
2024 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi BiyolojiBölümü Ücretsiz Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 110310011
2024 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi BiyolojiBölümü Ücretsiz Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 110310011
2024 Başkent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü %50 İndirimli Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 200610542
2024 Başkent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü %50 İndirimli Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 200610542
2024 Fenerbahçe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Burslu Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 209010084
2024 Fenerbahçe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Burslu Taban, Tavan Puanları (4 Yıllık Lisans) 209010084
Çok Okunanlar
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, çifti öpüşmeye doyamadı! Görüntüleri sosyal medyayı salladı
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, çifti öpüşmeye doyamadı! Görüntüleri sosyal medyayı salladı
Tarihi zirvede üç özel mesaj|12 Haziran Çarşamba tüm gazete manşetleri
Tarihi zirvede üç özel mesaj|12 Haziran Çarşamba tüm gazete manşetleri
Zincir marketler kurban fiyatlarını açıkladı! CarrefourSA , A101, ve Migros kurbanlık fiyat listesi 2024
Zincir marketler kurban fiyatlarını açıkladı! CarrefourSA , A101, ve Migros kurbanlık fiyat listesi 2024
Yıldız Tilbe, baş örtüsü takarak yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı: 'Ne güzel olmuşsun Yıldız'ım ya'
Yıldız Tilbe, baş örtüsü takarak yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı: 'Ne güzel olmuşsun Yıldız'ım ya'
Yorumlananlar
Enflasyonda zor dönem geride kaldı: Cumhurbaşkanı’ndan umut dolu sözler
Enflasyonda zor dönem geride kaldı: Cumhurbaşkanı’ndan umut dolu sözler
Yıllardır saklanıyordu! Sakıp Sabancı'nın tek varisi olan torunu ortaya çıktı
Yıllardır saklanıyordu! Sakıp Sabancı'nın tek varisi olan torunu ortaya çıktı