Rüyada Hastane Ve Bebek Görmek

Yeni hedeflere, yeni başlangıçlara, yeni kararlara ve bu konuda isabetli davranarak yaşamına değer, mutluluk ve yeni bir anlam katmaya yorulur.

Rüyada Hastane Ve Bebek Görmek

Kişinin daha önce de aklına gelen ya da kendisine teklif edilen fakat buna rağmen sıcak bakmadığı, yaklaşmadığı ve kendini bu nedenle mahrum ettiği güzel duyguları yaşamak adına adım atması ve sonra da “iyi ki yapmışım” diyeceğine alamettir.

Rüyada Hastane Odasında Yatmak

Korku yaşamaya, ihanete uğramaya, arkadan vurulmaya, yarı yolda bırakılmaya ve haksızlık görmeye işarettir. Rüyayı gören kişinin hayatın kötü ve acı yanlarını öğrenmesine neden olacak kötü ve nahoş olayların arka arkaya yaşanacağına ve her şeyin üstüne üstüne geldiğini hissederek bunalacağına yorulur.

Rüyada Hastane Morgu Görmek

Rüya sahibinin bazı plan ve projelerinin bazı kimselerin engellemeleriyle karşılaşması, bunun için de hedeflediği zamanda gerçekleşmemesi ve bu durumda yaptığı tüm plan ve projeleri uygun olacak bir zamana ertelemek zorunda kalması demektir. Kişi, kendisi dışında yaşanacak bazı tatsız durumlara mecburiyetten göğüs germek zorunda kalacaktır.

Rüyada Harabe Hastane Görmek

Rüyayı gören kişinin etrafındaki herkesi ilgilendirecek önemli bir sorunun başgöstereceği anlamına gelir. Bu kişiler, yaşadığı mahalledeki ya da semtteki komşuları, mesai arkadaşları, hatta yaşadığı ülkenin insanları olabilir. Toplumsal, kültürel, ulusal olan sosyal ya da siyasi bir problem yaşanacağına işarettir.

Rüyada Hastane Açmak

Rüya sahibinin çok etkileneceği bir olaydan hareketle diğer insanların aynı sıkıntıları ve çaresizlikleri yaşamaması ve de kendi çektiklerini çekmemeleri adına vatanı ve milleti adına faydalı bir iş yapacağına alamettir. Kişi büyük, unutulmayacak ve insanlar adına çok elzem bir hayır işi yapacaktır.

Rüyada Hastane Ve Kan Görmek

Ne yazık ki pek hayırlı değildir. Rüyada kan görmek zaten başlı başına bile hiç iyi yorumlanmaz. Uğursuzluktur. Kaza ve bela atlatılacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulur. Kan rüyaları makbul değildir ve kişi adına söylenecek iyi bir şey yoktur. Toplumsal ve çok yaygın olarak bilinen bir inanışa göre de kanın rüyayı bozduğuna inanılır.

Rüyada Hastane Görmenin Psikolojik Yorumu

Hastane objesi bireyin kalıcı bir sağlık sorunu olması ya da ailesinden birinin örneğin anne, baba, kardeş, evlat vs. gibi birinci dereceden bir aile bireyinin kalıcı bir hastalığı olması durumunda bir defa değil sürekli olarak rüyalarına etki edebilir. Çünkü bu şartlar altında yaşayan kişinin hayatının çoğunun hastanelerde, doktorlarla, hemşirelerle, hasta bakıcılarla ve hastane odalarıyla geçiyor olması kaçınılmaz bir durumdur. Dolayısıyla bu ağır sürecin kişi üzerinde psikolojik etkisi de tartışılmayacak kadar büyük ve yıpratıcıdır.

Bu kimselerin rüyalarında hastane, ilaç, kan gibi sağlık üzerinde önemi olan bazı objeleri görmesinin nedeni budur. Hastane objesinin aynı zamanda psikolojik olarak bir açıklaması daha vardır ki; o da kişide yaşamına ve geleceğe dair iyi ve faydalı şeylere dair arayışları ve beklentileri olduğudur.

 

0
1
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡