Rüyada Ölmeyen Böcek Görmek

Kişinin tabiri caizse atsa atamayacağı, satsa satamayacağı yani memnun olmasa da kurtulması mümkün olmayacak ve her zaman hayatında olacak birine işaret eder.

Rüyada Ölmeyen Böcek Görmek

Rüya sahibine sürekli dert olacak ve başına bela açacak birinin varlığı demektir.

Rüyada Binlerce Böcek Görmek

Yakın bir akrabanın girdiği işte yapacağı bir hata yüzünden üzüntü duyacağına delalet eder. Çok sıkıntılı günler yaşanacağı anlamına gelir. Onu bezdirecek, hayattan bıktıracak ve sorunlarla uğraşmaktan içine gına getirecek sorunların peydah olacağına alamet eder.

Rüyada Zehirli Böcek Görmek

Rüya sahibine karşı sinsi olan fakat kinini içinde saklayan bir insana delalet eder. İlk fırsatta rüyayı gören kişiye zarar vermek için bekleyen, kıskanç, hırslı, gözü kara, cahil ve ikiyüzlü bir düşman demektir.

Rüyada Böcek Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin başarısını, enerjisini, makamını, gelirini ve rızkını düşürecek, yaşamını olumsuz yönde etkileyecek, moralini bozacak stratejiler belirlemesine ve sonunda üzülmesine, yenilmesine ve maddi manevi kayıplar yaşamasına yorulur.

Rüyada Çok Böcek Öldürmek

Atılacak doğru adımların sayısının artacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin özellikle geleceği konusunda kendisine uğur ve şans getirecek hayırlı kararlar alacağına delalet eder. Kişi kendisi için küçük bir iş kuracağına ve zamanla bu işi daha büyüteceğine alamet eder.

Rüyada Sümüklü Böcek Görmek

Yaşam içinde geçici bir iz bırakacak bir olaya ya da bir kişiye alamet eder. Kişinin karşılaşacağı bir durumun kendisinde etki bırakacağına ve bu etkinin çok derin olmadan kısa süre sonra silineceğine yorulur.

Rüyada Kara Böcek Görmek

Rüyayı gören kişinin çözümünü bulmakta zorlanacağı bir problemin varlığına alamet eder. Rüya sahibinin galip olmak adına vereceği savaşın kızışmasına ve zorlaşmasına işaret eder. Aynı zamanda, uzun soluklu bir işe girileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, verilen emeklerin heba olacağına ve parasal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada Vücuttan Böcek Girmesi

Hane içine sızacak mendebur bir insan demektir. Yaşam hakkında her şeyi bilmek isteyen, meraklı, konuşmayı bilmeyen, kendini taşıyamayan ve toplum insanı olamayacak bir kimse demektir. Niteliksiz ve vasıfsız düşmana alamet eder.

Rüyada Evde Böcek Görmek

İstenmeyen misafire yorulur. Kişinin kendisinden haz etmediği, kişiliğini beğenmediği ve bu nedenle uyuşamadığı halde sürekli kendisine konuk olan ve kendisiyle samimiyet kurmak isteyen kimseye yorulur. Rüya sahibinin ne kadar uzak ve mesafeli durursa o kadar yakınında olmaya çalışan bir insana alamet eder.

Rüyada Kulaktan Böcek Çıkması

Bilinen bir konunun ya da olayın başa bela olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin istemeden duyacağı ve öğreneceği birşeyin kendisini çok huzursuz ve mutsuz edeceğine delalet eder. İnsanın kendisine dert ettiği şeylerden ötürü uzun bir zaman boyunca karamsarlık duyacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorumlanır.

Rüyada Sırtında Böcek Görmek

Rüyayı gören kişinin rahatından olmasına işaret eder. Darlık ve yokluk içine düşmeye, yıpranmaya, ezilmeye, çekilen sefalet nedeniyle belin bükülmesine, zahmetin ve çilenin artmasına yorulur. El atılan ve büyük emek harcanan bir işin istenmeyen bir hal alacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, borçlanmaya yol açacağına ve üst üste sıkıntı yaşatacağına tabir edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡