Rüyada Ölmüş Birinin Sarılıp Ağlaması

Şansın ve kısmetin kapanacağına, kişinin hayatla ilgili bazı korkulara kapılmasına özellikle de geleceği konusunda tereddütler taşımasına ve bu yüzden duyduğu huzursuzluğa ve o mutsuz ruh haline yorulur.

Rüyada Ölmüş Birinin Sarılıp Ağlaması

Kişinin, kendisine dost gibi yaklaşan bazı kişilerin sergiledikleri bazı davranışlardan ötürü çok huzursuz olduğuna, bu yüzden bu kişilerle arasına mesafe koyduğuna ama bir taraftan da bu kişilerle ilgili bilgi topladığına delalet eder.

Rüyada Kızının Öldüğünü Görmek Ağlamak

Kişinin kızının mürüvvetini, mezuniyetini ya da mesleki olarak başarılarını göreceği kadar uzun yaşamasına işaret eder. Rüya sahibinin evlatları konusunda dileklerinin gerçekleşmesi ve onların iyi yerlere geldiğini, makam ve zenginlik sahibi olduklarını görmesi, bundan da hem büyük gurur hem de büyük mutluluk duyması demektir.

Rüyada Yakın Arkadaşını Ağlarken Görmek

Kişinin rüyasında gördüğü o arkadaşıyla arasındaki samimiyetin ilerlemesi anlamına gelir. Rüya sahibinin arkadaşıyla gerek maddi gerekse manevi anlamda daha çok paylaşım içinde olmasına bu sayede görüşmelerinin sıklaşmasına ve aralarındaki iletişiminde sorunsuz ve kusursuz hale gelmesine alamet eder.

Rüyada Ölü Üzerine Ağlamanın  Yorumu

Bireyin yakın zamanda kaybedilmiş bir insanın ölümünden büyük üzüntü duyarak etkisinden kalması durumunda iç dünyasında kopan fırtınaların ve yüreğinde çıkan yangının bilinçaltına yansımasıdır. Bireyin ölüm karşısında içine düştüğü manevi çöküntünün bir dışa vurum şeklidir. Bu ruh hali aynı zamanda uzun zaman önce kaybedilmiş birinci derece aile bireylerinin kişiye verdiği ve hala dinmeyen o derin ve güçlü acıyı gösterir.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡