Rüyada Savaşta Yaralanmak Tabiri

Rüya sahibinin kararlılıkla çıkacağı bir yolda hesapladıklarının dışında gelişmeler yaşayacağını, moral bozukluğuyla beraber hayal kırıklığının da söz konusu olacağını bildirir.

Rüyada Savaşta Yaralanmak Tabiri

Çıkılan bir yoldan eli boş dönmek, yalan haberlerle dolduruşa gelmek ve can sıkıntısı yaşamak demektir. Özel ilişkilerde birlikte olunan kişinin yalanlarını yakalamak, hoş olmayan davranışlara maruz kalmak ve tartışmalı günler yaşamak anlamındadır.

Rüyada Savaşta Ölmek

Bir bitişin, ayrılığın habercisi olan rüya, aynı zamanda açılacak yeni kapıların müjdesini de verir. Kişinin tüm ümidini kaybettiği bir anda alacağı bir haberle yeniden ayağa kalkacağını, yakınlarının da desteğiyle moral açıdan iyi hissedeceğini, gerekli motivasyonu sağladıktan sonra hayatına kaldığı yerden devam edeceğini tabir eder.

Rüyada Düşmanla Savaşmak

Gerçek hayatta da düşmanlara ve kötü insanlarla geçecek mücadele dolu, zorlu günlerin habercisidir. Rüya sahibinin özellikle iş yaşantısındaki bazı kumpaslara ve dalaverelere karşı hazırlıklı olması gerektiğini bildiren rüya, en yakın insanlara dahi planlardan bahsetmeyerek tam bir gizlilik içinde olunmasının, stratejik açıdan rahatlatıcı olacağını, önünü görmeden adım atmanın zarara neden olacağını da işaret eder.

Rüyada Savaşta Yenik Düşmek

Düşmanların eline uzun yıllar kişiye karşı kullanabilecekleri bir koz vermek ve her an tedirgin şekilde yaşamak demektir. Savaşta yenik düşen kişilerin mali durumları bozulur ve ruhsal bir bunalım yaşarlar. Kendine güvenin yitirildiği bu dönemde alınacak kararlardan kaçınmak gerektiğinin de altını çizer.

Rüyada Savaş Kazanmak

Her konuda şanslı olunacak bu dönemde hem gelirin fazlalaşması, hem de tüm sorunların çözülmüş şekilde rafa kalkması sonucunda rüya sahibinin ağzının tadının yerine geleceğini, sevdikleriyle beraber yapacağı kutlamalara işaret eder. Mutlu haberlerin gelmesi, hasta kimselerin şifa bulması ve işlerin her zamankinden daha iyiye gitmesi sonucu yaşanacak feraha müjde verir.

Rüyada Savaş Esiri Olmak

Bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalacak rüya sahibinin bu günlerde dostunu da düşmanını da iyice öğreneceğini, iyileştikten sonra yapacaklarını planlayacağını bildirir. Bazen uzun süren bir dinginlik ve durgunluk dönemi olarak da adlandırılan rüya, işlerde yavaşlamanın, gelirde düşmenin de alametidir.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡