Rüyada Sigara Böreği Yediğini Görmek tabiri

Haneye bolluk ve bereket dolacağına, bu sayede işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların…

Rüyada Sigara Böreği Yediğini Görmek tabiri

Haneye bolluk ve bereket dolacağına, bu sayede işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yeni bir arkadaşlığa adım atılacağına ve sıkıntıların aşılacağına alamettir. Rüyada sigara böreği yiyen birini görmek, sahip olunan işte yardıma muhtaç insanlara iş imkanı sağlanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine tabir edilir.

Rüyada Sigara Görmenin Psikolojik Yorumu

Psikoloji üzerinde geniş anlamlar içeren bir nesnedir. Sigara ve bireyin geçmişine dayanabilecek bazı gerçeklerle örtüşür. Sigara, bireyde bir duygunun boşluğunu doldurmak istediği ve bunun için kendince çözüm olarak gördüğü,dayanak saydığı fakat bir yandan da sadece oyalandığını ve kendini kandırdığını da bildiği bir nesnenin, etkinliğin ya da eğlencenin göstergesidir. Bir diğer yandan kendisini anlayamadığı fakat yine de ondan vazgeçemediği, hayatından çıkarmayı başaramadığı bir insanın (eş, arkadaş, komşu, kuzen gibi) varlığına işaret eder. Sigara, birey için kah doğru kah yanlış kah iyi kah kötü kişisel tercihlerin göstergesidir. Bu rüyada söz konusu olan sigara olduğu için daha ziyade zararlı bazı tercihler olarak değerlendirilir.

4
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡