Rüyada Yağmur Ve Dolu Görmek Tabiri

İş hayatı ile ilgili olarak çok hayırlı ve güzel bir çalışma yapılacağına, bu çalışma çok iyi bir şekilde ilerlerken sıkıntı verecek bir duruma maruz kalınacağına, zor bir duruma düşüleceğine…

Rüyada Yağmur Ve Dolu Görmek Tabiri

İş hayatı ile ilgili olarak çok hayırlı ve güzel bir çalışma yapılacağına, bu çalışma çok iyi bir şekilde ilerlerken sıkıntı verecek bir duruma maruz kalınacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işarettir.

Rüyada Yağmur Duası Yapmak

İçinde bulunulan zor durumdan kısa süre içinde kurtulmak için bazı adımlar atılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine ve başarı elde edileceğine alamet eder. Aydınlığa çıkılacağı, hayırlı bir projeye ortak olunacağı ve kardeşlerin arasındaki buzların eriyeceği anlamına gelir.

Rüyada Denizde Yüzerken Yağmur Yağması

Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, yaptığı işte kazandığı başarının üzerine çok daha büyük başarılar kazanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına ve sağlık sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada Yağmur Ve Hortum Görmek

İş hayatı işe ilgili çok hayırlı bir adım atılacağına, bu sayede büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına ve beklenmedik kötü durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada Yağmur Yağması Ve Şimşek Çakması

İş hayatını çok bir noktaya getirecek bir olay yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına ve sonunda üzücü bir duruma düşüleceğine rivayet edilir. Aynı zamanda, pek sevimli olmayan bir kişinin yanında işe başlamaya ve bu işle birlikte üzüntü duyulacak bir yola sapmaya yorulur.

Rüyada Yağmur Yağarken Şemsiye Açmak

Dikkat edilmesi gereken bir rüyadır. Hayat içinde her şey yolunda gidiyorken yapılacak bir hata ya da verilecek yanlış bir karar yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada Kar Ve Yağmur Yağması

Sevilen bir akrabanın önayak olması ile girilen bir işte kar elde etmeye, prestij kazanmaya, atılacak adımlar sayesinde zor durumlardan kurtulmaya, yeni bir haneye sahip olmaya ve iş hayatında mevki kazanmaya tabir edilir. Kişi, kaçırdığı fırsatlara bir şekilde tekrar sahip olacak, hayal ettiği her şeye sorunsuz bir şekilde kavuşacak ve zorlukların üstesinden kolayca gelecek alamettir.

Rüyada Yağmur Görmenin Anlamı

Yağmur hepimiz için hoşluk anlamına gelir. Yağmur aslında hayatı simgeler. Yağmur taneciklerinin olduğu yerde mutlaka bir hayat vardır. Orada hiçbir canlı yoksa bile suyun olduğu birkaç damla yerde mutlaka bakteri yaşar. Su hayatı ve yaşamın devamlılığını ifade eder.

Hatta yağmur yağdığı zaman rahmet yağıyor deriz. Bir yerde de kuraklık var ve artık yağmurlar kesildiyse o yere rahmetin uğramadığı yer deriz. Kimileri de lanetlenmiş olarak düşünür. Yağmur iç dünyamızda hayatımızın devamlılığının bir sembolüdür bizim için. Ve hemen herkes yağmuru sever, özellikle de sevgiliyle çıkılan yağmur yürüyüşlerini. Yağmur bereketin ve rahmetin bir sembolüdür.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡