Sağlıklı Kahvaltı Önerileri Kahvaltı Öncesi ve Sonrası Ne Yapmalıyız?

Kahvaltınızı hiç bir zaman ayakta veya masanın bir köşesinde yapmayı alışkanlık edinmeyin. Bir çok kadın, eş ve çocuklarının kahvaltısını hazırladıktan sonra, tembellikten sonra, tembellikten ya da fazla yememek için ayakta atıştırmayı alışkanlık haline g

Sağlıklı Kahvaltı Önerileri Kahvaltı Öncesi ve Sonrası Ne Yapmalıyız?

Biz size yarından itibaren şunları yapmanızı önereceğiz;

Sabah uyanınca kendinize sıcak ve şekerli bir içecek (kakao gibi) hazırlayın ve bunu içtikten sonra on dakika daha yatakta kalın.

Gevşemeye gayret edin.

Bu işlem barsakların daha iyi çalışmasını sağlamaktadır.

Hatta bir çok kez barsaklar o derece faaliyete geçer ki yataktan fırlayıp tuvalete gitmeniz gerekebilir.

Kahvaltıyı Mümkünse Yalnız Yapın

Bundan sonra yıkanın, giyinin ve sizden önce gitmeleri gerekiyorsa eşinizin ve çocuklarınızın kahvaltısını hazırlayın. Eğer çalışıyorsanız, o zaman siz de ailenizle birlikte kahvaltı yapın. Onlar masaya oturmuşken sizin ayakta olmanız için ortada hiçbir neden yok.

Çocuklarınıza da kahvaltılarını ettikten sonra bulaşıkları kaldırmalarını öğretin. Bu çok da zor bir iş sayılmaz.Ancak biz sizlere kahvaltınızı onların evden ayrılmasından sonra yapmanızı tavsiye ederiz. Çünkü böylelikle rahatsız olmadan, size uygun bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Sizlere daha sonra, zamanımızda pek de önem verilmeyen ancak ciddi bir beslenme yolu olarak kabul edilen kahvaltıda neler yiyebileceğinizi anlatacağız.

Bu yazıda yer alan tüm içerik bilgilendirme amaçlıdır. İlgili hastalığa yönelik olarak teşhis,  tanı ve tedavi hizmeti vermez. Herhangi bir sağlık probleminiz olması durumunda konusunda uzman doktorlar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡