Selin Ciğerci kocasının ayaklarını öptü

Yeni evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın düğünleri çok konuşulmuştu. Bel fıtığı ameliyatı olan Gökhan Çıra'nın hastanede yatarken ayaklarını öpen Selin Ciğerci sosyal medyayı ikiye böldü.

Selin Ciğerci kocasının ayaklarını öptü

Bir ay önce evlenen Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra hastane odasında video paylaşarak sosyal medyada olay yarattı. Bel fıtığı ameliyatı olan Gökhan Çıra'nın ayak parmaklarını tek tek öpen Ciğerci "Bunların hepsi Türk lokumu" dedi.

"BUNLARIN HEPSİ TÜRK LOKUMU"

Görüntülerin sosyal medyada kısa sürede yayılmasının ardından ünlü fenomen ve eşi bir anda gündeme oturdu. Söz konusu görüntüde Selin Ciğerci "Bunların hepsi Türk lokumu, hepsi tatlı bunların" diyerek eşinin ayak parmaklarının hepsini öptü.

Selin Ciğerci kocasının ayaklarını öptü

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ciğerci'nin bu hareketine ise sosyal medyada olumlu ve olumsuz yorumlar yağdı. Kimi takipçi "Aşk böyle bir şey işte" yorumlarını yaparken, çoğu takipçi "Midem bulandı. Sevgiyi göstermenin farklı yolları var" diyerek Ciğerci'ye tepki gösterdi.

Selin Ciğerci kocasının ayaklarını öptü

GÖKHAN ÇIRA HİÇ ALDIRIŞ ETMEDİ

Bazı takipçilerin ise Selin'in ayaklarını öptüğü sırada telefonuyla oynayan Gökhan Çıra'nın olaya tepkisizliği dikkatini çekti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡