Servet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu Nedir

Show Tv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Bahar Şahin ve Yusuf Çim'in rol aldığı iddialı dizi perşembe akşamlarının reytingleri kıracak dizilerinden birisi olacak gibi duruyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici konusu ile şimdiden adından sö

Servet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu Nedir

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici konusu ile show tv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde O Hayat Benim dizisiyle ünlenen Bahar Şahin ve genç kızların beğeni ile izlediği Yusuf Çim ekranlara iddalı bir proje ile dönüyor. Show tv ekranlarında 12 Nisan perşembe saat 20:00'da başlayacak olan yeni dizi Servet'in konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Servet dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde..

SERVET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Herkesin Servet’inin peşinde koştuğu şu dünyada gerçek servet denilebilecek tek şey; Aşk hakkında bir hikâye. Ferah Feza (Bahar Şahin) her yıl 18 yaşını doldurup, kaldıkları yetiştirme yurtlarından ayrılmak zorunda olan binlerce gençten biriydi. Ancak diğerlerinden önemli bir farkı vardı, kimsesiz değildi. Henüz bilmese de büyük bir ailesi vardı ve hayalini bile kuramayacağı kadar zengindi. Can Yiğit (Yusuf Çim) 29 yaşındaydı. Tıpkı Ferah gibi anne ve babasını kaybetmişti. Evlatlık gibi büyümüş olsa da ülke çapında önemli bir iş adamının kanatları altında, onun oğlundan farksız, her istediğini yapabilecek güçteydi. Bu yaşta kimsenin kolay sahip olamayacağı bir güce ve paraya sahipti, bu büyük aileyi yönetiyordu.

Fettah Holding’in sahibi Kudret Fettah’ın (Ali Sürmeli) talimatıyla asıl kimliğini bilmediği Ferah’a, hakkı olan serveti vermek için yola çıktığında bu yolun hem Ferah’ın hem de kendisinin sınavı olacağını bilmiyordu. Can ve Ferah, paylaşılamayan dev bir servet  için yapılan kavganın ortasında kaldılar. Herkesin kendi servetini aradığı bu hayatta zorlu sınavlardan geçeceklerdi; Can, Ferah için kendisinin bile tahmin edemeyeceği kadar ileri gidecek her şeyi, herkesi karşısına alacaktı. Birbirlerini yaşatmak için saf aşklarından vazgeçmeleri gerekiyordu. Bu kirli kavga servet peşinde koşan herkesi içine çekecek, temiz kalmayı başaranlar hayattaki servetlerine kavuşacaktı.

SERVET DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Servet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu NedirServet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu NedirServet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu NedirServet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu Nedir

Servet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu Nedir

BAHAR ŞAHİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. 14 yaşında iken anne ve babası boşandıktan sonra İstanbul'a yerleşerek eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Okullu iken okulun tiyatro ekiplerine katıldı. Ankara Altındağ Gençlik Merkez'inde tiyatro ekibine dahil oldu. İstanbul'da iken bir gece ailecek akşam yemeğinde iken yapımcı Arzu Eğmir ile şans eseri tanışıp sonrasında “O Hayat Benim” dizisinin yönetmenlerinden Yönetmen Merve Girgin ile tanıştırdı. Ve “O Hayat Benim” dizisinde oynamaya başladı. Bir dergiye gönderdiği fotoğraflarla birinci oldu ve kapakta yer aldı.

BAHAR ŞAHİN HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

2017 – Kayıtdışı (İnci) (TV Dizisi)
2017 – OHA Diyorum (Sinema Filmi)
2017 – Lise Devriyesi (Işıl) (TV Dizisi)
2016 – Pepee: Birlik Zamanı (Liko -Seslendirme) (Sinema Filmi)
2014 – 2016 – O Hayat Benim (Toplam 4. Sezon) (Müge) (TV Dizisi)

Servet Dizisi Oyuncuları | Servet Dizisi Konusu Nedir

YUSUF ÇİM KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Yusuf Çim 1991 yılının Eylül ayında üç çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak, İstanbul'da dünyaya geldi. Meslek lisesinden mezun olduktan sonra üniversitede radyo ve televizyon bölümünü okudu. Kariyerine 2009 yılında modellik yaparak başladı. 2011'de katıldığı bir modellik yarışmasından ikincilik kazandı ve adını bir nebze duyurma şansı yakaladı. Ardından Avea ve Galatasaray Mobil'in reklamlarında oynayarak, ekranlara çıktı.

21 Ağustos 2013 tarihinde toplam beş şarkıdan oluşan "Olsun Bi Kere" isimli ilk albümünü piyasaya çıkardı. 2014 yılında Tayfun Güneyer'in yönetmenliğini yaptığı "Ezra" adlı dizide Rüveyda Öksüz ile beraber başrol oynadı. Ancak Show Tv ekranlarında yayınlanan bu dizi reyting listelerinde kendine yer bulamayınca, henüz üçüncü bölümü bile yapamadan yayından kaldırıldı. Ünlü oyuncu Yusuf Çim son olarak "Çilek Kokusu" isimli gençlik dizisinde rol aldı.

BARAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Baran Bölükbaşı 1994 doğumludur, Lise dönemlerinde müzik grubu kurmuş grupta saz, piyano, bateri gibi aletleri çalmaya başlamıştır. Daha sonra Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumları’nda oyunculuk eğitimi alan Baran Bölükbaşı ardından Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne girmiştir.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinde Fiko ardından Sevdanın Bahçesi dizisinde ise Tolga karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında ise Servet dizisinde Korkmaz karakterini canlandıracaktır.

Baran Bölükbaşı aslen Hatay İskenderun‘ludur ve İskenderun’da dünyaya gelmiştir.

ALİ SÜRMELİ (KUDRET FETTAH)

1959 yılında dünyaya gelen Ali Sürmeli aslen Muş'un Varto ilçesindendir. Babasının görevi nedeniyle çocukluğu birçok anadolu şehrinde geçmiştir. Lise eğitiminin ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü‘nden 1985 yılında mezun olan Ali Sürmeli, Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu‘nda çalıştı. 1988 yılında “Dönüş” adlı film ile sinema dünyasına girdi. İsmail Dümbüllü, Ulvi Uraz, 1996 yılında 8. Ankara Ulusal Film Yarışması “Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. 1995 yılında “Sokaktaki Adam” rolü ile SİYAD Ödüllerine layık görüldü.

1998 yılında “Karşık Pizza” adlı filmde rol aldı. 1999 yılında başrolünde Kenan İmirzalıoğlu‘nun yer aldığı “Deli Yürek” adlı televizyon dizisinde Turgay Atacan rolünde görüldü. 2000 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali‘nde “Filler ve Çimen” adlı sinema filmiyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. 2001 yılında Semir Aslanyürek‘in yönettiği “Şellale” adlı filmde Süleyman adlı karakteri canlandırdı. “Aşka Sürgün”, “Yağmurdan Sonra”, “Hürrem Sultan” gibi televizyon dizilerinde rol aldı. 2006 yılında Semir Aslanyürek’in “Eve Giden Yol 1914” ve Ömer Fark Sorak‘ın “Sınav” adlı filmlerinde rol aldı.  2015 yılında Baba dizisinde rol alan Ali Sürmeli en son 2017 yılında yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı Vezir Parmağı isimli sinema filminde Müstesna karakterini canlandırmıştır.

Ali Sürmeli son olarak Show TV'de yayınlanan Servet dizisinde "Kudret Fettah" karakterini canlandıracak. Kudret karakterinin özellikleri ise şunlar; Her insanın kötü tarafında bir iyilik, iyi tarafında da bir kötülük vardır. Tıpkı Kudret Fettah’ta olduğu gibi. Hayatı hatalarla dolu bir işadamı olan Kudret Fettah, korkulması gereken tekinsiz biridir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡