Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden mi evleniyor?

Geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan Buru Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden evleniyor iddiası sosyal medyayı salladı. Peki Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden mi evlenecek? Düğün tarihleri ne zaman? Detaylar haberimizde..

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden mi evleniyor?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de Amsterdam'da evlenmiş, aradan geçen kısa zaman ise ayrılmışlardı. Çift evlilikleri daha bir sene olmadan boşanma kararı alıp geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Bir küs bir barışık olan çift ise yeniden evleniyor..

"YENİDEN EVLENİYORLAR"

Aşıklar şimdi de Arnavutköy'de elele görüntülendiler. Burcu Kıratlı ile aşkına bir şans daha veren Sinan Akçıl, Paris'te güzel oyuncuya bir kez daha evlenme teklif etmişti. Yeniden nikah masasına oturacaklarını açıklayan çift, basına mutluluk pozları vermeyi ihmal etmedi.

Bazı kullanıcılar 'Evliliği çok yanlış anlamışlar' derken, bazıları da 'Çocuk oyuncağı mı bu' diyerek tepki gösterdi...

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden mi evleniyor?

NELER OLMUŞTU?

"MEDYA MAYMUNU MUSUN?"

İddiaya göre kavga nedeni, Sinan Akçıl'ın basın mensuplarına röportaj vermek istemesi oldu. Basına konuşmak istemeyen Burcu Kıratlı da Sinan Akçıl'a, "Medya maymunu musun? Ne gerek var?" şeklinde bir çıkış yaptı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden mi evleniyor?

ARKA KAPIDAN GİTTİLER

Bir anda gerilen çift, kavga ederek düğün hazırlığıyla meşgul olan otelin mutfağına girdiler. Kavga mutfak çalışanlarının önünde tüm şiddetiyle devam ederken Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'a vurdu. Kavgası zor biten ikili, mutfak çalışanlarının yardımıyla arka kapıdan çıkarak oteli terk etti.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡