Suudi Arabistan Başkenti'nde 3 Patlama Sesi!

Reuters'in görgü tanıklarına dayanan haberinde, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da hayli şiddetli üç patlama olduğunu duyurdu.

Suudi Arabistan Başkenti'nde 3 Patlama Sesi!

Uluslararası haber ajansı Reuters, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da üç şiddetli patlama duyulduğunu son dakika haberi olarak geçti. Ajans, haberini görgü tanıklarına dayandırıyor.

Patlamaların ardından gökyüzüne siyah dumanlar yükseldi.

Patlamaların ardından son dakika haberi giren Suudi Arabistan'ın resmi televizyonu El Arabiya, Yemen'den fırlatılan füzenin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

El Arabiya, daha erken saatlerde de ordu birliklerinin bugün Yemen'den gelen bir insansız hava aracını sınır bölgesinde düşürdüğünü açıklamıştı.

Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Suudi Arabistan, 25 Mart gecesi Yemen'den Riyad'a fırlatılan balistik füzelerin havada imha edildiğini ancak, bazı parçalarının Mısır uyruklu kişilerin oturduğu bir eve düşmesi sonucu bir kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin yaralandığını açıklamıştı.

Yemen'de yönetimi devralmak isteyen Husiler, 2014'ten bu yana başkent Sana başta olmak üzere bazı bölgeleri kontrolünde tutuyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, 2015'ten bu yana meşru yönetime bağlı güçlere destek veriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡