TEM yolunu kullanacakların dikkatine! Bolu karla kaplandı!

Bolu'yu etkisi altına alan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Kentin merkezi karla kaplanırken Bolu tüneli TEM’in Ankara yönünün Bolu Dağı Tüneli’ni de kapsayan Kaynaşlı ve Abant Gişeleri arasındaki bölümünde süren yol çalışması nedeniyle sürücüler D-100 yoluna yönlendirildi.

TEM yolunu kullanacakların dikkatine! Bolu karla kaplandı!

Bolu'da dün gece başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Karın şehir merkezinde 5 santimetrreye kadar ulaştığı Bolu'da aralıklarla devam eden kar yağışından dolayı Bolu Dağı’nda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. 

TEM’in Ankara yönünün Bolu Dağı Tüneli’ni de kapsayan Kaynaşlı ve Abant gişeleri arasındaki bölümünde süren yol çalışması nedeniyle sürücüler D-100 yoluna yönlendirildi. Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Ekipler, özellikle yoğunluğun yaşandığı D-100 yolunun Ankara istikametinde çalışmalara ağırlık verdi. Polis ekipleri de sürücülerin, kış lastikleri olmadan yola çıkmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği uyarısında bulundu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡