Torbjorn Espevik Oddenes kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Torbjorn Espevik Oddenes Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Torbjorn Espevik Oddenes kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, piyasa değeri ne kadar, futbol ne zaman başladı, şuan hangi takımda oynuyor? Torbjorn Espevik Oddenes ile ilgili futbolseverlerin cevabını merak ettiği tüm bu soruların 2023 güncel verilerini araştırıp sizler için derledik.

Torbjorn Espevik Oddenes kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Torbjorn Espevik Oddenes Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Futbolseverler genel olarak beğendikleri ve merak ettikleri futbolcuları araştırırlar. Bu kapsamda futbolcunun hangi takımlarda oynadığını, yaşını, bonservis bedelini, fiziksel bilgileri ve istatistiklerini merak ederler. Bizlerde Bölge Gündem Haber spor editörleri olarak Torbjorn Espevik Oddenes adlı oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için derleyip topladık. Bu içerikle aradığınız soruların yanıtlarını ve tüm detaylarını bulabilirsiniz.

Torbjorn Espevik Oddenes Kimdir, Nereli, Yaşı ve Boyu Kaç?

Torbjorn Espevik Oddenes 27 Eylül 1993 tarihinde doğmuştur.  Norveç uyrukludur.Gerçek adı da Torbjørn Espevik Oddenes şeklindedir.

Hangi Mevkide Oynuyor, Hangi Ayağını Kullanıyor?

Torbjorn Espevik Oddenes Defans mevkiinde oynamaktadır. Kayıtlara göre menajeri bulunmamaktadır.Hangi ayağı kullanıldığı bilinmiyor.

Hangi Takımda Top Oynuyor?

FK Haugesund II futbol takımında oynamaktadır. FK Haugesund II takımına 18 Şubat 2020 tarihinde katılmıştır. Torbjorn Espevik Oddenes'nin FK Haugesund II ile sözleşmesi - tarihinde bitmektedir.

Torbjorn Espevik Oddenesboyu ve yaşı kaç

Torbjorn Espevik Oddenes Piyasa Değeri Ne Kadar, Nedir?

Torbjorn Espevik Oddenes futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

1 Ağustos 2017 yılında Djerv 1919

17 Haziran 2019 yılında Vard II

18 Şubat 2020 yılında FK Haugesund II

Torbjorn Espevik Oddenes kimdir

Torbjorn Espevik Oddenes Hangi Takımda 2023, Forma Numarası Nedir?

Torbjorn Espevik Oddenes şuan FK Haugesund II takımında oynamakta ve {forma-numarası} numaralı formayı giymektedir.

Dünya Futbol Tarihinin En Güzel 30 Golü!

Dünya futbol tarihinin en güzel 30 golünün sizler için derledik. 

Torbjorn Espevik Oddenes nereli

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN