Transformizm ne demek, TDK'ya göre Transformizm kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Transformizm sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Transformizm ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Transformizm kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Transformizm ne demek, TDK'ya göre Transformizm kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Kendimizi ifade etmemize olanak sağlayan kelimelerin bazılarının anlamlarını bilmeyiz. Bu nedenle beynimizi kurcalayan soruların cevaplarını araştırmaya koyuluruz. Peki Transformizm ne demek? Transformizm TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte detaylar..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi transformizm kelimesi. Peki transformizm ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre transformizm nedir, transformizm kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

TRANSFORMİZM NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Transformizm kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Transformizm kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre transformizm kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Dönüşümcülük

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡