Ümit Özdağ giydiği tişörtlerin reklamını yaptı, takipçilerinin hışmına uğradı! "Dava neferi misin, yoksa tüccar mı? "

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından giydiği tişörtlerin reklamını yapınca tepkilerin odağı oldu. Bir takipçisi Özdağ'ın paylaşımına," Hoca dava neferi misin, yoksa tüccar mı? 15 yıllık Türkçüyüm böyle bir şey görmedim" diye yazdı.

Ümit Özdağ giydiği tişörtlerin reklamını yaptı, takipçilerinin hışmına uğradı! "Dava neferi misin, yoksa tüccar mı? "

Türkiye'deki sığınmacılara yönelik açıklamaları ve hareketleriyle gündemde kalmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, bu kez sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

TİŞÖRTLERİN REKLAMINI YAPTI

Giydiği tişörtlerle ilgili olarak kendisine çok sayıda soru geldiğini ifade eden Ümit Özdağ, giydiği tişörtlerin satıldığı sosyal medya hesabını profilinde paylaşarak," 'Ben de isterim' diyen arkadaşlarıma, giydiğim gömlek ve t-şirtlere ulaşmak isterseniz sizin de bulacağınız adresi paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ giydiği tişörtlerin reklamını yaptı, takipçilerinin hışmına uğradı!

"15 YILLIK TÜRKÇÜYÜM BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Söz konusu paylaşımın ardından Özdağ'a çok sayıda tepki geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı Özdağ'ın hareketini eleştirerek," Hoca dava neferi misin, yoksa tüccar mı? 15 yıllık Türkçüyüm böyle bir şey görmedim" diye yazdı.

Ümit Özdağ giydiği tişörtlerin reklamını yaptı, takipçilerinin hışmına uğradı! Ümit Özdağ giydiği tişörtlerin reklamını yaptı, takipçilerinin hışmına uğradı! Ümit Özdağ giydiği tişörtlerin reklamını yaptı, takipçilerinin hışmına uğradı!

0
1
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN