Yağ Yakmanın Kilo Vermenin Yöntemleri? Vücudumuzdaki yağ yüzdesi kaç olmalı?

Yeni Limon Suyu Diyeti, yemeklerinizin üstüne limon sıkarak vücudunuzun yiyecekleri sindirme kapasitesini artırmanızı öneriyor. Sonuç olarak bir miktar kilodan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Yağ Yakmanın Kilo Vermenin Yöntemleri? Vücudumuzdaki yağ yüzdesi kaç olmalı?

“Fazla kilolu olduğumu nasıl anlarım ? ”

Anlamanın en iyi yolu kalça ve bel oranı testidir:

Belinizin en dar kısmının ölçüsü bölü kalçanızın en geniş kısmının ölçüsü. 0,8 üzerinde bir orana sahip olan kadınların kilo vermeleri faydalı olacaktır.

“Neden yaptığım mekikler düz bir karma sahip olmamı sağlamıyor?”

Eğer kamınızda bir yağ katmanı varsa, günde üç milyon kez mekik çekseniz bile işe yaramaz. Ne yazık ki hangi bölgelerden yağ kaybedeceğimizi kendimiz seçemiyoruz, o yüzden en iyisi toptan kilo vermek. Kardiovasküler ve kilo verdirici egzersizler yaparak o gerilerdeki taş gibi sert kamı ortaya çıkartabilirsiniz.

“Kilo verirken vücudumu nasıl şekillendirebilirim ?”

Dinamik ya da güç pilatesini deneyin: Geleneksel pilatesteki karın düzeltme ve bacak şekillendirme hareketlerini, aerobik hareketleriyle kombine ederek kalp ritminizi arttırıyor ve yağ yakmanızı sağlıyor.

“Yağ yakmak için ne yemeliyim?”

Hindistancevizi teknik olarak bir yağ olabilir ama Jennifer Aniston kendini formda tutma konusunda ona güveniyor. Bazı araştırmalar, hindistancevizinin tiroit faaliyetlerini artırdığını, metabolizmayı hızlandırdığını ve vücut yağlarının yakılmasına yardımcı olduğunu göstermiştir.

“Vücudumdaki yağ yüzdesi kaç olmalı?”

Kadınlar için sağlıklı olan aralık yüzde 22 ile yüzde 25 arasıdır. Bazı tartılar yağ yüzdenizi gösterse de profesyonel bir fitness testi daha doğru sonuçlar verir.

“Koşuya başlamak için ne yapmam gerek ? ”

Önceliğiniz bir çift iyi koşu ayakkabısı edinmek olmalı. Bir spor mağazasında ayağınız taramadan geçirilerek “pronator” (koşarken bilekleriniz içe doğru kıvrılır) mu, “supinator” (bilekleriniz dışa kıvrılır) mu yoksa “neutral” (bilekler tam ortadadır) koşucu mu olduğunuz belirlenir.

“Vücudu şekle sokmanın zahmetsiz bir yolu var mı?”

Eğer yürüyüş bandında terlemek istemiyorsanız, Madonna ’nın rehberliğine güvenin ve bir dizi Power Plate seansını deneyin. Ağırlık çalışırkenkine benzer, hızlı kas kasılmalarını sağlamak için titreşim kullanıyor. Sizin yapmanız gereken tek şey alet tablasının üzerinde belirli pozisyonlarda durmak. Üreticiler, PowerPlate’teki 10 dakikanın 30 dakikalık bir ağırlık çalışmasına denk olduğunu iddia ediyorlar.

Bu yazıda yer alan tüm içerik bilgilendirme amaçlıdır. İlgili hastalığa yönelik olarak teşhis,  tanı ve tedavi hizmeti vermez. Herhangi bir sağlık probleminiz olması durumunda konusunda uzman doktorlar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡