Yemekteyiz Yarışmasına başvuru nasıl yapılır?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı yemekteyiz'e katılmak isteyen izleyiciler Yemekteyize nasıl başvurulur / nasıl katılınır, yemekteyiz ödülü ne kadar diye merak ediyor. Haberimzde Yemekteyiz'e nasıl katılacağınızı anlatacağız.

Yemekteyiz Yarışmasına başvuru nasıl yapılır?

Hafta içi Her gün ekrana gelen ve 5 yarışmacının katıldığı Tv 8 kanalının sevilen eğlence programı haftanın son günü olan Cuma günü yapılan umumi puanlamanın sonrasında kazananın dikkat çekici bulunduğu yemekteyiz final bölümünde elde eden yarışmacı on 10.000 TL nin sahibi oluyor.

Her gün bir yarışmacının evine misafir olan yarışmacılar bir birlerine puan veriyor. Her gün bir yarışmacının evine konuk olan yarışmacılar ev malikine puan veriyorlar. Yapılan değerlendirmenin sonunda ev sahibinin yaptığı yemekleri, menüsünü,konuk perverliğini vb bir çok kriteri göz önüne alarak rakiplerine puan veriyorlar.

Yarışmanın son günü yarışmaya eklenen tüm yarışmacılar toplamda kaç puan aldıkları açıklandıktan sonra ünlü sunucu haysiyet Büyük Topçu yarışmacılara kendisinin vermiş olduğu puanları açıklayarak haftanın birincisini açıklıyor. Yarışmaya katılmak için TV 8'in resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

YEMEKTEYİZ NASIL BAŞVURU YAPARIM

4 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan Yemekteyiz tv8 ekranlarında gösterime girecektir.Yemekteyiz adlı yemek yarışması sitemiz üzerinden başvuru yapabilirsiniz.Başvuru Formunda yer alan

    Ad,Soyad
    Doğum Tarihiniz
    Doğum Yeriniz
    Eğitim Durumunuz
    Mesleğiniz
    Yaşadığınız Şehir
    Adres Bilgileriniz
    İletişim Bilgileriniz
    Kazandığınız parayı ne için kullanacaksınız
    1 Adet Fotoğraf
    Kendinizi Anlattığınız Bir Video(max:100mb)

Bu belirttiğimiz bilgiler dışında TV8 taahhutnamesini kabul etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinizin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasına özen göstermeniz gerekir.İnternet üzerinden yaptığınız başvuru sonrası otellerde oluşacak mülakatlara katılıyorsunuz ve menünüzü de mülakatta sunuyorsunuz.Eğer seçilirseniz çağrılıyor ve yarışmacı olmaya hak kazanıyorsunuz.

Eğer sizde yemekteyiz yarışmasına katılmaya karar verdiyseniz,hayatınıza bir anı bırakmak istiyor,yemek yerken eğlenmek istiyorsanız, birinci olacak kişinin siz olacağını düşünüyor ve kendinize güveniyorsanız sitemiz üzerinden ulaşacağınız başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Yemekteyiz Yarışmasına başvuru nasıl yapılır?

YEMEKTEYİZ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Yapımcılığını Bloom Medya'nın yaptığı "Yemekteyiz" HAFTA İÇİ HER GÜN 15:45'te Onur Büyüktopçu sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Türkiye'nin en çok izlenen yemek programı Yemekteyiz'le ilgili tüm gelişmeler için haberlerimiz ve sitemizi takipte kalın.

YEMEKTEYİZ ÖDÜLÜ NE KADAR?

Onur Büyüktopçu da puanlamaya katılarak birinciyi belirlemede etkili olacak.Yarışmacıların birbirlerine verdikleri puanlar benzer olduğu için ve haksız puanlamanın önüne geçmek için yarışmanın seyirini değiştirecek kişi Onur Bey oluyor.Yemek yapma yeteneğinize güveniyorsanız sizde Yemekteyiz yarışmasına sitemiz üzerinden başvuru yaparak katılabilirsiniz ve büyük para ödülünün sahibi olabilirsiniz.

İlk yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yemekteyiz aynı başarıyı tekrar gösterecek mi? Çok sert eleştirilerin yapıldığı bu yüzden yemekleri kusursuz yapmaya çalışan yarışmacılar Onur Bey’in de sunumuyla daha heyecanlı oluyorlar. Yemekteyiz 2008 yılında Show tv de başlamış, 2012 yılına kadar Show Tv’de  devam etmiştir. 2012-2014 yılları arasında Fox ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yarışma programı ekranlara geri dönüyor. Az önce ki yazımızda belirttiğimiz gibi yarışmanın formatı ilk günkü gibi aynı kalacak haftanın 5 günü devam edecek 5 yarışmacı olacak ve hergün bir yarışmacının evine gidilerek yemek yenecek,eleştiriler yapılacak ,puanlar verilecek. Yarışmanın sunuculuğunu Onur Büyüktopçu üstlenecek.

Yemekteyiz programının sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir?

 Onur Büyüktopçu (d. 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. En son olarak Kiralık Aşk adlı dizide oynamıştır. Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynamıştır.

İngiltere ‘ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.
onur-büyüktopçu

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmıştır. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Yemekteyiz programının sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡