'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

Vücudundaki sayısız dövmelerle tanınan 'Zombi Çocuk' lakaplı model Rick Genest Kanada'nın Montreal şehrindeki evinde ölü bulundu. İntihar ettiği açıklanan Genest'in hayatı en merak edilen konular arasına girdi. Peki Rick Genest kimdir? Rick Genest neden i

'Zombi Çocuk'  Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

Vücudundaki sayısız dövmelerle tanınan 'Zombi Çocuk' lakaplı model Rick Genest Kanada'nın Montreal şehrindeki evinde ölü bulundu. İntihar ettiği açıklanan Genest'in hayatı en merak edilen konular arasına girdi. Peki Rick Genest kimdir? Rick Genest neden intihar etti?

RİCK GENEST NEDEN İNTİHAR ETTİ?

15 yaşında beyninde bir tümör olduğu tespit edilen ve ölümle burun buruna gelen genç adam, geçirdiği bir operasyon sonrası tümörden kurtuldu ve yaşam savaşını kazandı. ‘Doktorlar bana o dönem çok şanslı olduğumu söyledi. O andan itibaren benim için yaşam ve ölüm arasındaki çizgi belli belirsiz hale geldi. Arkadaşlarım geçmişimden ötürü bana zaten ‘yaşayan zombi’ diyorlardı’ diyor, Genest.

'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

LADY GAGA SAYESİNDE TANINDI

Lady Gaga'nın Born This Way videosuyla tanınan Rick Genest yaşamına son verdi. Genest'in vücudu baştan aşağı ayağa dövmelerle kaplıydı. 32 yaşındaki modelin cansız bedeni, Çarşamba günü Kanada'nın Montreal kentindeki Plateau-Mont-Royal mahallesinde dairesinde bulundu.

'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

Lady Gaga, Rick'in ölümü hakkında "yıkıcı olmanın ötesinde" diye konuştu. 7 Ağustos'ta 33. doğum gününü kutlayacak olan Kanadalı model, henüz 16 yaşındayken ilk dövmesini yaptırmış ve 19 yaşındayken tüm vücudunu dövmelerle kaplatmıştı. Lady Gaga'nın stilisti tarafından fark edildikten sonra, şarkıcının videosunda yer alan model, klip sayesinde şöhreti yakalamıştı. Rick Genest , moda dünyasının seçkin markalarının yanı sıra GQ ve Vogue gibi dergiler için birçok kez modellik yapmıştı.

'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

Lady Gaga, olay üzerine sosyal medyada zihinsel sağlık konusunda daha iyi bilinçlenmek için bir çağrı yaptı. Lady Gaga, Twitter'a şöyle yazdı: "Zombi Çocuk Rick Genest 'ın intiharı çok yıkıcı. Ruh sağlığını ön plana çıkarmalı ve hakkında konuşamadığımız konuları silmek için çalışmalıyız."

RİCK GENEST KİMDİR?

'Zombi Çocuk' lakaplı Rick Genest 7 Ağustos 1989 doğumludur. Kanada doğumlu Genest 1 Ağustos 2018 tarihinde evinde intihar etmiş bir halde bulundu.

'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

SOKAKLARDA YAŞIYORDU

Ameliyattan sonra ölüm düşüncesine takıntılı hale gelen Genest, araba yıkayarak geçimini sağlıyor ve sokaklarda yaşıyordu.

Sonra ilk dövmesini koluna yaptırdı. Ve dövme tutkusu devam etti. Ta ki vücudunda boş bir yer kalmayana kadar. Bu sayede freak show’larda iş bulmaya başladı. 2011 yılında, Lady Gaga’nın stilisti onu Paris’te bir defileye çıkması için ikna etti.

'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?'Zombi Çocuk' Rick Genest kimdir? Neden intihar etti?

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡